FRONTPEOPLE A/S

FRONTPEOPLE A/S er grundlagt i 2007 med missionen om at styrke virksomheders konkurrencekraft gennem Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister i hele Danmark. En mission som udspringer af mange års erfaring med virksomheds- og organisationsudvikling, rekruttering og sammensætning af teams – og af oplevelsen af at lykkes.

Vi er et erfarent team der tager afsæt i stærke værdier, og vi følger med tiden.

Vores vision er at være den mest værdiskabende Headhunting og Executive Search virksomhed.

Vi fokuserer på kompetence, partnerskab og udviklende samarbejde. Med denne tilgang skaber vi de bedste forudsætninger for at kunne tiltrække Executives, ledere og specialister.

Vores vej til succes, bygger på grundighed og indgående forståelse for opgaven. Samtidig er det essentielt, at både diskretion og de rette metoder tages i brug.

Som kunde vil du opleve betydningen af en gennemtestet og struktureret proces, hvor succesligningen indeholder erfaring, forretningsforståelse, indsigt i adfærdsmønstre, nysgerrighed og ikke mindst vedholdenhed. Dertil kommer en systematisk tilgang til opgaven samt at turde udfordre status quo.

Vi kvitterer med de bedst egnede kandidater og indfrielse af forventninger, og du tilbydes én af markedets bedste garantier.

FRONTPEOPLE har kontor i Vejle og Brøndby.

Sidst opdateret 04-01-2020