Coor Service Management A/S

Vi er Coor!

Coor Service Management er en af Nordens førende Facility Management-leverandører, hvor vi hver dag gør os umage for, at sikre de bedste arbejdspladser, med høj trivsel og stor arbejdsglæde. Du bliver med garanti en del af en virksomhed, hvor der ikke er to dage der er ens – tværtimod!

I Coor brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder landet rundt, og sammenholdet i vores virksomhed er noget helt særligt. Det sammenhold er at finde, i alt fra når vi driver kantiner, til rengøring og vedligehold af ejendomme. Vi servicerer hver dag både offentlige institutioner og private virksomheder, i alle størrelser og brancher. Med stolthed kan vi kalde os specialister i at udvikle serviceområdet, som vi hver dag brænder for at gøre endnu bedre.

Kok med grøntsager

Det er dig, der gør forskellen

Vi tror på, at når vi møder hinanden med nysgerrighed og tillid, så trives vi bedre, bliver stærkere og skaber mere værdi for vores kunder. Derfor har vi, i Coor, en stor grad af diversitet blandt vores kollegaer, hvor forskellige personligheder, baggrunde og talenter mødes. I Coor har vi et sikkert arbejdsmiljø, mulighed for personlig – og faglig udvikling samt mange karrieremuligheder. Vi ved, at når du udvikler dig, så gør vi også.

Som ansat i Coor tilbydes du mange fordele og gode arbejdsvilkår, blandt andet en høj grad af fleksibilitet, en givende personaleforening, feriehusordninger i Danmark og Europa, og meget mere, som forsøder tilværelsen. Vi er medlem af Dansk Industri (DI) og af Service Branchens Arbejdsgiverforening (SBA) som sikrer ordnede forhold for alle.

’’Passion for People’’

Uden dygtige medarbejdere ville Coor ikke kunne levere fantastisk service til vores kunder. Derfor er det vigtigt for os, at tage ansvaret som arbejdsgiver alvorligt. Det gør vi ved at passe rigtig godt på alle medarbejdere, uanset hvor de arbejder i Coor. Du vil derfor blive mødt med anerkendelse, stolthed og åbenhed af kollegaer, ledere og resten af Coor. Det er en stor del af vores kultur, at altid have det syn på vores medarbejdere – det kalder vi ”Passion for People”.

Nysgerrig på at vide endnu mere om Coor? Så kan du finde mere info på vores hjemmeside her.