Coor Service Management A/S

Gem
Coor Service Management A/S
Coor søger en Vagt til kunde med kontorer i Lyngby og Bagsværd

Coor Service Management A/S

Coor søger en uddannet og serviceminded Vagt med erfaring indenfor bl.a. tekniske anlæg. Du kommer til at arbejde hos vores kunde som har kontorer i Lyngby og Bagsværd. Så hvis du drømmer om at være med på en succesfuld rejse i vores nordiske Facility Management virksomhed, som er udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed for andet år i træk (2020 og 2021), så skal du læse videre her.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • sikkerhedsvagtopgaver (Opretholdelse af Security Procedurer)
 • rundering i- og udenfor bygningen
 • receptionsvagter
 • overvågning af bygninger og CTS
 • respons på alarmer
 • opsætning af adgangskort til kunden og leverandører
 • øvrigt forefaldende ad hoc arbejde
Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
Handyman/Handywoman til vores kontrakt med SAS i Kastrup Lufthavn

Coor Service Management A/S

Coor udvider staben af Handymen/Handywomen til udførelse af opgaver hos vores kunde SAS i Kastrup Lufthavn. Du kommer til at bidrage med den daglige drift af bygninger og føre tilsyn med tekniske anlæg.

Hvis du som person har mere fokus på den service, du leverer end på hvor hurtigt du udfører den, og hvis du har lyst til at blive del af en stor nordisk Facility Management virksomhed, der er udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed to år i træk (2020 og 2021), så er du måske den vi leder efter?

Vi benytter os af markedets nyeste teknologier og arbejder med intelligente bygninger, energioptimering m.m. Derudover har vi en stærk forbedringskultur og mulighederne for at gøre intern karriere er mange.

Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
Kreativ intern kommunikationsspecialist, barselsvikariat, med lyst til at bruge både kamera og pen

Coor Service Management A/S, Herlev

Drømmer du om at få et stort selvstændigt ansvar i et barselsvikariat som kommunikationsspecialist? Foretrækker du at arbejde med intern kommunikation i både ord, billeder og strategi, og vil du være med til at sætte nye standarder for vores interne kommunikation i en nordisk Facility Management-koncern i vækst, som er udnævnt til Børsen Gazelle-virksomhed i 2020 og 2021?

Herunder vil dine primære opgaver være at:

 • udarbejde plan og strategi for intern kommunikation – både digitalt og analogt. Skrive nyheder til forskellige interne kanaler og udvikle vores intranet i samarbejde med de andre landes redaktører
 • hjælpe med grafiske opgaver i InDesign. Det er ikke et krav, at du kender programmet, men du skal have flair for og lyst til at arbejde med grafik
Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
Coor søger en serviceminded Hushovmester/Hushovmesterinde til større virksomhedsrepræsentationslokaler

Coor Service Management A/S, Vedbæk

Har du erfaring som tjener? Og forstår du at gå en ekstra mil for gæsterne? Så skal du læse mere om denne spændende stilling.

I Coor har vi travlt, og for vores kunde, som er en af Danmarks største virksomheder, søger vi en ny Hushovmester/Hushovmesterinde, som er ambitiøs, og har lyst til at arbejde i et internationalt miljø.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kunden og diverse leverandører, så huset fremstår velholdt og indbydende for husets gæster. Det er vigtigt, at du er fleksibel, da dine arbejdstider og arbejdsopgaver vil være varierende fra uge til uge.

Stillingen er på 30 - 37 timer ugentligt, primær arbejdstid er i tidsrummet mellem kl. 08.00 - 18.00. Aften- og weekendarrangementer kan forekomme bl.a. ved særlige arrangementer, dette aftales med nærmeste leder.

Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
"Handyman/Handywoman" til kunde i Storkøbenhavn

Coor Service Management A/S

Vil du være med til at levere en "Service i Stjerneklasse"? Så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter at levere "Service i Stjerneklasse", da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre, det vi gjorde godt i går, lidt bedre i morgen.  

Coor drifter og servicerer bygninger og tekniske anlæg hos en lang række virksomheder og offentlige institutioner. Vi har succes med det vi gør, og søger derfor en Handyman/Handywoman til vores kunde i Storkøbenhavn.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • lettere drifts- og vedligeholdelsesopgaver indendørs og udendørs hos kunden
 • opgaver såsom montering og justering af kontorinventar, ikke autoriserede VVS-opgaver, maleropgaver, vedligehold i bygninger og på tekniske installationer samt serviceopgaver
 • ad hoc-opgaver
Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
Kokke til vores FOOD by Coor-kantiner i København/Sydhavnen

Coor Service Management A/S

Du vil få mulighed for at komme med på en spændende rejse i en af Nordens førende Facility Management-virksomheder, som er udnævnt til Børsen Gazelle-virksomhed i 2020 og 2021.

I samarbejde med køkkenchefen, kokke, catere og andet køkkenpersonale leverer du kvalitetsmad til vores kunder i København/Sydhavnen. Vi tror på, at vores mad skal summe af friskhed, ansvarlighed og kreative nuancer, og derfor kommer du til at få en række varierede opgaver i et køkken, hvor der nørdes igennem for at ramme den gode smag.

Går du rundt med ambitioner om en dag at blive souschef eller køkkenchef, så er du havnet det rette sted. Vi ansætter løbende nye i de stillinger, og på sigt kan det blive dig, der overtager sådan en rolle. Kan du godt lide at komme med gode idéer til, hvordan vi forbedrer vores arbejdsplads, så lytter vi gerne.

Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
Køkkenchef til FOOD by Coor kantine i Kolding, der laver mad med mening

Coor Service Management A/S

Vi søger nu en ambitiøs Køkkenchef til vores FOOD by Coor kantine hos vores kunde VELUX i Kolding, som brænder for at lave lækker mad til vores glade gæster. Du vil få mulighed for at komme med på en spændende rejse i en af Nordens førende Facility Management virksomheder, som er udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed to år i træk (2020 og 2021).

I samarbejde med resten af holdet laver du kvalitetsmad i vores FOOD by Coor kantine hos vores kunde VELUX. Vi tror på, at vores mad skal emme af friskhed, ansvarlighed og kreative nuancer.

Der er stor efterspørgsel efter måden, vi tænker madlavning på, og vi sørger naturligvis for, at du bliver lært grundigt op i vores arbejdsgange og metoder af erfarne kolleger.

Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
Coor søger en Kok, Cater eller Kantineassistent til vores FOOD By Coor kantine i Skovlunde

Coor Service Management A/S, Herlev

Vil du bruge din madlavningsfaglighed til noget, der giver mening?

Så kom og arbejd med ligesindede madlavningsnørder i en virksomhed, der bruger lokale råvarer, fokuserer på bæredygtighed og insisterer på at lave mad fra bunden. I samarbejde med Køkkenchefen, Kokke, Catere og andet køkkenpersonale laver du kvalitetsmad til vores kundes kantine i Skovlunde.

Dine opgaver:

 • forbereder kødprodukter fra bunden
 • tilbereder varme retter
 • tilbereder friske salater af sæsonens grønt
Coor Service Management A/S
Gem
Coor Service Management A/S
Caterelev med speciale i smørrebrød og catering til vores FOOD by Coor-kunde i Frederikshavn

Coor Service Management A/S

Kickstart din karriere i en gastronomisk bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og madglæde til sine gæster hver dag. Vi søger en Caterelev til vores kunde Energy Solutions i Frederikshavn, der med nysgerrigt sind, kan bidrage til en hverdag, der udvikler sig og hele tiden er foranderlig.

Vi varetager catering-services hos mere end 90 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet, og vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hver dag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild. Så hvis du er passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye ele

Coor Service Management A/S
Gem
Azets Insight A/S System specialist til løn- og tidsregistreringssystemer 

Azets Insight A/S søger for Coor Service Management A/S i Herlev eller Horsens

Azets søger på deres vegne en System specialist til løn- og tidsregistreringssystemer til deres lønfunktion.

Har du IT erfaring inden for løn- og tidsregistreringssystemer, er dette en meget spændende en stilling. Du vil blive procesejer på implementering af tidsregistreringssystemet og fremadrettet sikre effektiv drift og udvikling af effektive processer og brugervenlige løsninger til organisationen.

Derudover vil du blive ansvarlig for at identificere udviklingsmuligheder i processer og systemer generelt med særligt fokus på digitale arbejdsgange.

Rollen tager udgangspunkt i stærke IT kundskaber og interesse – men med behov og mulighed for at kombinere dette med kommunikative og procesmæssige aspekter af organisatorisk forankring såsom uddannelse og formidling.