Andel Energi

Vi er fremtidens energiselskab

I Andel Energi leverer vi el, naturgas og energirådgivning til mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder. Det gør os til Danmarks største energiselskab.

Men vi vil ikke bare være et klassisk elselskab. Vi vil være kundernes rådgiver og støtte op, når de gerne vil være mere grønne. Derfor tilbyder vi grønne og fremtidssikrede energiløsninger, som fx varmepumper, og med vores digitale løsninger gør vi det nemt for danskerne at følge deres energiforbrug og træffe grønne(re) valg. Og her har vi brug for dig.

Gruppe af kolleger sidder og hygger i loungeområde

Vi giver dig frie rammer – og byder op til fri leg efter arbejde

Micromanagement og skulderkiggeri overlader vi til andre. Det samme gælder strenge krav om, at du skal sidde på din kontorstol fra 8-16. Til gengæld har vi masser af tillid til, at du bedst ved, hvordan du løser dine opgaver og er ligeglade med, om du starter med slutningen.

Og så skal det selvfølgelig være sjovt at gå på arbejde. Derfor går vi op i, at der er tid, plads og ressourcer til sociale arrangementer. For når du kender din skrivebordsnabo, er det også lettere at grine sammen.

Kom som du er og voks dig stærkere – på alle fronter

Hos Andel Energi er fagligheden høj. For vi elsker det, vi laver. Så vi kigger selvfølgelig på din faglighed, men personligheden er mindst lige så vigtig. Det er nemlig altafgørende, at kemien er der. Resten kan du (næsten) lære. Derfor støtter vi løbende op om din udvikling.

Men udvikling handler ikke altid kun om faglighed. Nogle gange handler det om personlig udvikling, og det har vi en meget åben holdning til – for vi interesserer os for, hvad du interesserer dig for.

“Jeg kom en gang til at fortælle min leder, at jeg kedede mig lidt – og straks var hun i gang med at finde ud af, hvad hun kunne gøre ved det. Det er sådan ledelse er i Andel,” siger channel manager, Trine Dalskov.

Vi håber selvfølgelig, at det er dejligt at komme på arbejde hos os. Men hvis noget alligevel trykker – om det så er privat eller fagligt – så kan du altid tale med en leder eller kollega om det. Sådan er vores kultur. For vi stopper jo ikke med at være mennesker, når vi møder på arbejde.

Vil du lære os endnu bedre at kende? Så læs mere på vores karriereside.