Krifa

Gem
Krifa Stud.jur./stud.merc.jur./stud.soc.jur. til vores juridiske center i København

Krifa

Da vi løbende får færdiguddannede studerende, søger vi nye studerende, som brænder for at være med til at udleve Krifas værdier og vision.

Brænder du for at hjælpe mennesker i deres arbejdsliv? kan du lide at tale med andre mennesker og gøre en forskel? Vil du udfordres på din faglige viden? og er du godt i gang med jurauddannelsen, og vil gerne opbygge praktisk juridisk erfaring indenfor ansættelsesret? Så er du måske vores nye jura studerende.

Din opgave vil være rådgivning af vores medlemmer i forhold til hele deres arbejdsliv med udgangspunkt i ansættelsesretlige spørgsmål. Rådgivningen vil foregå både telefonisk og via mail.

Da vi er tværfaglige, vil du oparbejde stor viden indenfor det ansættelsesretlige felt, samt få en føling med hvad der fremmer og hæmmer trivslen på danske arbejdspladser.

Gem
Krifa Lønadministrator til personaleadministration

Krifa, Aarhus

Vi søger en ny kollega til vores lønadministration for Krifas medarbejdere og bestyrelser.

Krifa er en arbejdslivsbevægelse. Vi har fokus på hele arbejdslivet og de forandringer, vores medlemmer løbende oplever. Vores vision er at skabe god arbejdslyst for vores medlemmer gennem hele deres arbejdsliv, for vores medarbejdere og i samfundet generelt, og det præger alt vores arbejde.

Du bliver en del af Krifas administrationsafdeling, som pt. udgøres af 24 dygtige medarbejdere. Vi løser Krifas opgaver omkring regnskab, investeringer, analyser, løn, personaleadministration og ejendomsservice. I denne stilling bliver du en del af teamet ”Personaleadministration”, som består af 6 medarbejdere. Opgaverne i teamet omhandler lønadministration, refusionssøgning, personaleadministrative og -juridiske opgaver, personalegoder, kursusadministration mv.

Gem
Krifa Erfaren softwareudvikler søges til Krifa i Aarhus

Krifa

Har du erfaring med .NET, Azure og andet i Microsoft-teknologistakken, og har du lyst til at blive en del af et team, der udvikler, optimerer og drifter vores IT-løsninger, så søg stillingen som softwareudvikler hos Krifa og hjælp os med at understøtte Krifas mission om at fremme God Arbejdslyst.

Du kommer til at arbejde med:

  • Udvikling i .NET framework, WCF, .NET Core, SQL og Azure Cloud
  • Azure DevOps (GIT, Release pipelines m.m.)
  • Microsoft Dynamics 365 online/power platform
  • API-kommunikation herunder REST, SOAP og XML
  • Principperne for DevOps og SCRUM i softwareudvikling
  • Dygtige kolleger i DevOps-, support- og udviklingsfunktioner