Krifa

1.557 følgere

Krifa
Er du – eller har du været – ansat hos Krifa?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Krifa som arbejdsplads

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Krifa?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Krifa.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Mission

For de fleste er "god arbejdslyst" en hilsen - for Krifa er det vores formål, vores mission.

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening. Mennesker skal opleve tryghed, udrustning, inspiration og udvikling i deres arbejdsliv – både når det går godt, og når der er brug for hjælp og støtte.

Krifa vil skabe god arbejdslyst for mennesker. Det udspringer af vores værdier og vores syn på mennesker - det er vores eksistensberettigelse. Vores opgave er at fremme menneskers arbejdsliv og påvirke arbejdspladser og samfundet i retning af bedre arbejdslyst.

Vi ser os selv som en arbejdslivsbevægelse. Ikke en klassisk fagforening eller a-kasse. Vi har mennesker i fokus – ikke fag. En arbejdslivsbevægelse følger mennesker i de bevægelser, der sker gennem et helt arbejdsliv. Fra start til slut. I overgange mellem livsfaser. I skift mellem jobtyper og roller i arbejdslivet. Vores fokus er det hele liv og det hele menneske.

Vi er sat i verden for at give god arbejdslyst til mennesker – både når der er bevægelse i arbejdslivet, og når det står stille.

Ansat i Krifa

Vi er Danmarks 3. største fagbevægelse. Vi markerer os i dag som en af de vigtigste uafhængige fagbevægelser med mange mærkesager. 97 % af vores kunder vil anbefale os til andre.

Vi har ca. 700 medarbejdere:

 • Ca. 350 i Krifa Aarhus – vores hovedkontor
 • Ca. 180 i vores 16 afdelinger
 • Ca. 75 i vores kontaktcenter i Herning og Aarhus
 • Ca. 85 i vores fire juridiske centre
 • Ca. 120 i vores 4 a-kasse specialistcentre
Medarbejderforhold

I Krifa lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere har det godt. Vi tilbyder bl.a. gode arbejds- og ansættelsesvilkår som:

 • Fysisk moderne arbejdsmiljø
 • Stort fokus på godt psykisk arbejdsmiljø og indsats mod stress
 • Høj IT-standard
 • Flekstid og mulighed for deltid - så du kan tage hensyn til dine ønsker og evt. familiens behov
 • Betalte pauser
 • Fritvalgsmuligheder omkring fridage, ekstra ferietillæg. pensionsbidrag mv.
 • Mulighed for fri telefon og frit internet med forbrugslimit
 • God arbejdsgiverbetalt pensionsordning med bl.a. sundhedsforsikring
 • Senioraftale med mulighed for tilkøb af ekstra feriedage
 • Betalt barsel og børneomsorgsdage
 • En lang række forskellige personalegoder
Medarbejderudvikling

Medarbejdernes trivsel og udvikling er meget vigtig for os. Derfor har dialogen mellem leder og medarbejder høj prioritet. Inden prøvetiden udløber, vil der være en opfølgningssamtale, og ud over en årlig MedarbejderUdviklingsSamtale, vil der løbende være samtaler mellem leder og medarbejder. Her lægges stor vægt på trivsel og udvikling.

Medarbejderuddannelse

Vi har stort fokus på at sikre, at vores medarbejdere har de rigtige kompetencer. Vi tager hånd om kompetenceudvikling gennem intern oplæring og uddannelse.

Introduktionsforløb

Som ny medarbejder gennemgår du et introduktionsforløb i den del af organisationen, hvor du bliver ansat. Her er der særligt fokus på introduktion til hverdagen og dine daglige arbejdsopgaver. Desuden bliver du introduceret til de værktøjer med videre, der understøtter de opgaver, som du skal løse. Desuden deltager du i et introduktionsforløb i Krifa Aarhus og senere på vores kursusejendom på Djursland. Her bliver du blandt andet introduceret til organisationen, vores værdier, strategi, salg og service.

Grunduddannelse

I flere jobfunktioner gennemgår du som medarbejder et decideret grunduddannelsesforløb. Forløbene veksler mellem praksisnær oplæring og kurser, der har fokus på såvel det teoretiske grundlag for arbejdet som konkrete værktøjer, der kan anvendes i dagligdagen.

Efteruddannelse

Der er til stadighed mulighed for, at du kan deltage i efter- og videreuddannelse både internt i Krifa og eksternt. Dette aftales i dialog med din nærmeste leder og HR.

Lederuddannelse

I Krifa er vores vision, at der skal være god arbejdslyst og udviklingsmuligheder for alle medarbejdere. Det gælder naturligvis også vores ledere. Vores lederudviklingsprogram er opdelt i 3 niveauer:

Introduktion

Du får en grundig introduktion til jobbet og tildeling af en personlig mentor.

Lederuddannelse

Det afdækkes, hvilke færdigheder den enkelte leder mangler for at kunne lykkes i jobbet. I denne fase har det karakter af at tilføre de nødvendige værktøjer, så værktøjskassen er veludrustet - både med hensyn til faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

Lederudvikling

Krifa gennemfører hvert år en række ledersamlinger, lederudviklingsforløb og lederkurser for at understøtte ledernes udvikling.

Elev hos Krifa

Elev i Krifa

Bliv elev i Krifa – en arbejdsplads med udviklingsmuligheder og God arbejdslyst.

I Krifa har vi mange års erfaring med at uddanne dygtige kontorelever, og heldigvis er der også mange af vores elever, som efterfølgende bliver i Krifa i mange år. Mere end hver 10. ansat i Krifa er startet i organisationen som kontorelev.

Vi ansætter hvert år kontorelever med administration som speciale over hele landet. Derudover opslår vi også elevstillinger kun i Aarhus med økonomi som speciale, som advokatsekretær eller som datateknikerelev.

Alle vores elevstillinger slås op i foråret og ansættelsen sker 1. september. Du kan se, hvor i landet, at vi søger elever og ansøgningsfrist på www.krifa.dk/elev. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk via vores website.

Bliv en del af holdet

Vil du have en spændende og afvekslende kontoruddannelse med administration som speciale, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt, og hvor du selv er med til at sætte præg på praktikforløbet? Så er Krifa og du måske et godt match.

Dit praktikforløb bliver planlagt i samarbejde med dig, hvor vi lytter til, hvem du er, hvad du kan og hvad du vil. Det gør dit praktikforløb unikt, og du får derfor mulighed for at udvikle netop de kompetencer, som du brænder for hos os.

Som en vigtig del af din elevuddannelse har du tilknyttet en elevvejleder, som du har tæt dialog med i hverdagen om din faglige og personlige udvikling.

Du kan selvfølgelig også forvente at få den nødvendige oplæring til at kunne løse de opgaver, som du bliver stillet overfor. Erfarne og kompetente kollegaer sørger for at hjælpe dig på vej, og vores mission om at give oplevet god arbejdslyst gælder selvfølgelig også dig som elev.

Bliv elev i en afdeling eller på vores hovedkontor i Aarhus

I afdelingen bliver du en del af et team, der hjælper medlemmer videre i deres arbejdsliv personligt, telefonisk eller digitalt. Altid med det enkelte menneske og god arbejdslyst i fokus.

På hovedkontoret i Aarhus kan du også komme til at arbejde med regnskab/ økonomi, salg/ marketing, HR og kommunikation, hvor du primært arbejder internt med kollegaer eller med eksterne samarbejdspartnere.

Er det dig vi søger?
 • Du er ambitiøs og vil noget med din faglige og personlige udvikling.
 • Du trives med at møde mange mennesker hver dag, og gør det med smil og empati.
 • Du har initiativ og gå-på-mod, og er ikke bange for at tage ansvar.
 • Du bidrager til at skabe gode relationer, og ser salg som en naturlig del af mødet med medlemmer.
 • Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt.
 • Du kan genkende dig selv, når vi siger at vores værdigrundlag bygger på et kristent livs- og menneskesyn.

Lyder vores arbejdsplads og det at være elev i Krifa som noget, du kan bidrage til at fylde ud? Så glæder vi os til at få en ansøgning/ CV fra dig, hvor du fortæller, hvem du er, hvad du kan og hvad du vil i Krifa. Gør du det overbevisende, så inviterer vi til gengæld til en jobsamtale for at lære dig bedre at kende.

Regnskab for Krifa

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Krifa

Registreret navn

KRISTELIG FAGFORENING

Momsnummer

DK11698301

Selskabsform

Forening

Etableret

1970

Antal ansatte

703

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Krifa

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Krifa. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Krifa
Klokhøjen 4
8200 Aarhus N
http://www.krifa.dk/

Karrieresite

https://krifa.dk/om-krifa/job-i-krifa/ansat-i-krifa

Kort