Fredensborg Kommune

Fælles for Fredensborg

Fredensborg Kommune består af fire attraktive bysamfund i Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg og landet. Udover at du får 3000 nye kolleger, kan vi også garantere dig, at du kommer til at arbejde i naturskønne omgivelser – uanset dit fag. Fredensborg Slot samt Esrum Sø, kyst og hav er bare nogle af de skønne lokationer, som kan komme til at lægge baggrund til din nye hverdag.

Fælles for os i Fredensborg Kommune er, at vi ønsker at bidrage til det gode liv for borgerne i kommunen. Derfor arbejder de fleste af os også tæt på dem i hverdagen – fra de mindste borgere til vores alderspræsidenter. Sammen bruger vi vores mange forskellige baggrunde til at skabe et fundament, der giver borgerne værdi, medinvolvering og retssikkerhed.

Kollage

Et godt sted at arbejde

Arbejdslivet følger ikke altid et bestemt mønster. Vores behov er forskellige og ændrer sig gennem de forskellige faser i livet. Derfor taler vi gerne med dig om netop dine behov og din livssituation – for der skal være plads til, at du får en god balance mellem dit arbejds- og privatliv.

Der betyder også, at vi arbejder med at understøtte gode forhold på arbejdspladsen, der bidrager til din fysiske og psykiske sundhed. Trivsel står højt på dagsordenen, og den måler vi løbende på. Og så har vi tiltag som fx DHL-løb, sundhedsordning, betalt frokostordning, medarbejderklub med gode tilbud, feriefond og meget mere. Du kan altid følge med i, hvad vi tilbyder på vores intranet.

Ønsker for fremtiden? Vi lytter til dem!

I Fredensborg Kommune værdsætter vi, at kolleger tør gå nye veje og udvise en særlig indsats i det daglige. For som en kommune er vores opgaver, behov, teknologi og metoder hele tiden under forandring. Det giver også rigtig gode muligheder for udvikling for den enkelte. Vi tror nemlig på, at hvis vi udvikler din opgaveløsning, så kan vi sammen skabe bedre resultater.

Allerførst sikrer vi, at du kommer godt i gang i dit nye job. En god introduktion strækker sig over en længere periode. Vi ønsker at understøtte din introduktion, derfor får du et individuelt tilrettelagt introduktionsforløb, så du kommer til at kende både dit område og hele kommunen.

Derefter kommer vi løbende til at styrke dig i løsningen af dine nuværende og fremtidige arbejdsopgaver. Det kan fx være gennem sidemandsoplæring, supervision, kurser, uddannelse, netværk, jobrotation eller ændringer i arbejdets tilrettelæggelse.

Vil du lægge din udvikling hos os? Kig på vores karriereside lige her.