Enemærke & Petersen A/S

Enemærke & Petersen som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi uddannelse og involvering højt og er kendt for bl.a. en bemærkelsesværdig seniorpolitik, lærerige praktikordninger og mulighed for omskoling.

Mennesker der bygger for mennesker

Hos Enemærke og Petersen siger vi, at vi er ”Mennesker der bygger for mennesker” og det er et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.

Ny medarbejder

Gennem forskellige intro-forløb guides nye medarbejdere gennem grundlæggende sessioner om historie, visioner og interne arbejdsgange suppleret med relevante forløb i E&P-skolen med emner som økonomi, bygge- og projektstyring og procesoptimering.

Hvis du er på udkig efter nyt job i byggeriet – eller bare er lidt nysgerrig – så brug de næste par minutter på at opleve Enemærke & Petersen som arbejdsplads.

Vi tror på, at vores medarbejdere er vores stærkeste ambassadører – derfor har vi herunder samlet en række videoer, hvor Carsten, Karina, Bo og mange flere introducerer dig til vores stærke familiekultur og vores byggefaglighed…