Danske Rederier

184 følgere

Danske Rederier som arbejdsplads

13 evalueringer, 2 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Danske Rederier?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Danske Rederier.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Danske Rederier er en branche- og arbejdsgiverorganisation for dansk skibsfart, som er Danmarks største enkeltstående eksporterhverv. Af medlemmerne, der tæller rederier med deres skibe fra over 90 rederier og offshore-selskaber, har halvdelen skibe under dansk flag, mens den anden halvdel, de associerede medlemsrederier, driver deres aktiviteter fra Danmark uden at have skibe under dansk flag.

Danske Rederier blev stiftet i 1884 og har siden været samlingspunkt for det danske rederierhverv. 1. juli 2018 blev Danske Rederier fusioneret med Rederiforeningen af 2010. De to organisationer har tidligere delt sekretariat, men er nu fuldt fusioneret. Danske Rederier varetager erhvervets interesser og fungerer som arbejdsgiverorganisation for medlemmerne med indmeldte skibe under dansk flag. Danske Rederier spiller i dag en aktiv rolle i forhold til myndigheder og beslutningstagere både herhjemme og internationalt.

Herudover er Danske Rederier medlem af de internationale rederiorganisationer ICS og ECSA. Organisationen er derfor med i alle relevante sammenhænge og har permanent kontor i Bruxelles.

Danske Rederier arbejder tæt sammen med andre brancheorgansationer i Danmark, blandt andre DI, DE samt Landbrug & Fødevarer. Endvidere er Danske Rederier som arbejdsgiverorganisation medlem af Dansk Arbejdsgiverforening.

Ud over egne medlemmer betjener Danske Rederiers sekretariat Færgerederierne, som er brancheorganisation for de danske færgerederier.

Wikipedia, org. 03-11-2020

Regnskab for Danske Rederier

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Danske Rederier

Registreret navn

Danske Rederier

Momsnummer

DK67797817

Selskabsform

Forening

Etableret

1964

Antal ansatte

47

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Danske Rederier

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Danske Rederier. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Danske Rederier
Amaliegade 33D
1256 København K
http://www.shipowners.dk/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Danske Rederier? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.