Capgemini Danmark A/S

Hvem er Capgemini Group

Capgemini er en multikulturel IT-konsulentvirksomhed virksomhed med et mangfoldigt kollektiv på over 360.000 mennesker i 50 lande, herunder knap 600 medarbejdere i Danmark. I over 50 år har Capgemini rådgivet om og implementeret innovative digitale løsninger til både det offentlige og nogle af verdens største globale brands – lige fra strategi og design til udvikling og drift. Cloud, Insights, Data, AI og Engineering er bare et udpluk af de teknologier og områder, som vi til dagligt arbejder med.

Som en global leder inden for rådgivning, digital transformation, teknologi og ingeniørtjenester er vi med til at transformere og administrere vores kunders forretning, ved at udnytte teknologiens kraft. Med vores stærke kendskab og dybe brancheekspertise er Capgemini betroet af sine kunder til at imødekomme hele bredden af deres forretningsbehov, alt sammen styret af gruppens vision om, at frigøre menneskelig energi gennem teknologi til en mere inklusiv og bæredygtig fremtid.

Lev dit bedste arbejdsliv

At arbejde hos Capgemini Danmark er mere end et karrierevalg, det er et livsvalg. Som virksomhed stræber vi efter at tilbyde et arbejdsliv, der er baseret på meget mere end blot karriereforløb og kompensation.

Vi ønsker at tilbyde et arbejdsliv der sætter vores folk i stand til at forme attraktive, bæredygtige og langvarige karrierer, mens vi dyrker sikre, sunde, meningsfulde og lykkelige liv.

Det er netop sådan, at vores folk får den fremtid de ønsker, den karriere, de ønsker, og det liv, de ønsker. Det er sådan, vi adskiller os.

Få den fremtid, du ønsker

I Capgemini stræber vi efter at udvikle vores kunders forretning samtidig med, at vi skaber en mere bæredygtig og inkluderende fremtid for os alle.

Og som den danske del af et globalt fællesskab af digitale eksperter, stærke forretningskonsulenter og innovative hjerner, har du altid solid opbakning på din vej mod at forandre verden med ny teknologi.

Men hos Capgemini Danmark ved vi også, at et godt arbejdsliv består af mere end faglige udfordringer, udvikling og hygiejnefaktorer såsom løn og goder. Vi har også brug for at have et rigt, nærværende og meningsfuldt liv uden for arbejdspladsen. Derfor har vi en fleksibel arbejdsfilosofi, der sætter dig i stand til at forme og udvikle din karriere, men som samtidig giver plads til alt det andet, der også er vigtigt – og som er med til at give arbejdet mening og sætte dig i stand til at leve dit bedste arbejdsliv.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Capgemini Denmark.