GLS Denmark A/S

Gem
GLS Denmark A/S
Butiksmedarbejder til GLS PakkeShop - Kbh. Ø, Strandboulevarden (Fuldtid)

GLS Denmark A/S

Vil du være med til at give vores kunder den bedste oplevelse? Vi leder efter dig, der er serviceminded helt ud til fingerspidserne.

GLS Denmark A/S

Helt overordnet handler dit job om, at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer for at hente deres pakker – Det skal være hurtigt og nemt! Når du ikke betjener kunder, er du selvopsøgende i opgaver og hjælper med at holde butikken pæn, ren og indbydende.

Dine opgaver er

  • Vores kunder. At rådgive og servicere i alt om vores pakker og produkter. Det kan være priser, leveringstider eller ved at guide kunden i deres første online køb af en label.
  • Vores pakker. Sortere de daglige pakkeleveringer til vores nummersystem, så du og dine kollegaer hurtig og nemt kan finde og udlevere pakkerne til vores kunder.
  • Vores butik. Vi rengør og holder butikken pæn og præsentabel.
GLS Denmark A/S
Gem
GLS Denmark A/S
PakkeShop Repræsentant - Midtjylland

GLS Denmark A/S

Trives du med at være kørende repræsentant, og vil du blive en del af et anerkendt PakkeShop koncept, der er i stærk vækst?

GLS Denmark A/S

I Danmark er der + 1750 PakkeShops fordelt i hele landet – og mange flere er på vej. De er en del af en eksisterende butik, f.eks. en tankstation, kædebutik eller boghandel. Vores PakkeShop Repræsentanter dækker hvert sit geografiske distrikt, og står hver dag klar til at yde support og assistance i hvert sit distrikt.

Som PakkeShop Repræsentant står du selvstændigt for planlægning, registrering og gennemførelse af servicebesøg i PakkeShops i Midtjylland. Du bliver PakkeShoppens primære kontaktperson i GLS, hvilket betyder, at du sideløbende besøgene også telefonisk supporterer dine PakkeShops omkring deres praktiske spørgsmål, løser mindre tekniske udfordringer, og vejleder butikkerne omkring deres løsning. Du besøger typisk 5-8 PakkeShops om dagen.

GLS Denmark A/S
Gem
GLS Denmark A/S
Depotmedarbejdere nat - Odense

GLS Denmark A/S

Vil du være del af et super team og søger du et job på 15 eller 25 timer?

Har du godt humør, god fysik og overblik? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde sammen med en masse rigtig gode kolleger, så har vi det helt rigtige job klar til dig.

GLS Denmark A/S

Grundlæggende handler dit job om at sørge for, at pakkerne ender det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Du skal:

  • Finsortere pakker
  • Stable og scanne pakker
  • Være en holdspiller, der samarbejder med respekt for kollegerne
  • Tænke lidt ud af boksen, hvis der opstår en udfordring – sammen med dine teamkolleger
GLS Denmark A/S
Gem
GLS Denmark A/S
Depot Service Assistant - Horsens

GLS Denmark A/S

Du kommer til GLS på det måske mest spændende tidspunkt. Virksomheden udvikler sig med stor hastighed og det samme gør forventningerne til vores kundeservice. Du får ikke alene et ansvarsfuldt job, du får også store muligheder for at sætte dit personlige præg på afdelingens høje og anerkendte serviceniveau.

GLS Denmark A/S

Som Depot Service Assistant er du vores ansigt udadtil – eller rettere sagt mest vores stemme, da du får telefon og mail som dine primære arbejdsredskaber. Du er den, kunderne, og vores chauffører møder, når de har spørgsmål eller problemer, og du er også den, der finder løsningen. Sideløbende håndterer du forskellige administrative opgaver. Du vil:

GLS Denmark A/S