GLS Denmark A/S

Hos GLS får du hele pakken

Fantastiske kolleger. Spændende muligheder for udvikling. Gode og alsidige arbejdsforhold.

I GLS bliver du en del af en åben kultur, der bygger på tillid og indflydelse. Du er med til at skabe meningsfulde forbindelser mellem mennesker i en verden, der konstant er i bevægelse. Vi giver dig rum til at udfolde dit potentiale, mens vi sammen stræber efter nye højder - både fagligt og personligt.

En verden fyldt med muligheder

Gennem innovative løsninger og vores dedikerede team forbinder vi mennesker. Vi sikrer, at spændte modtagere får alt, hvad de behøver. Vi sørger for, at butikshylderne ikke står tomme. At kritiske materialer når frem til byggepladsen.

For hos GLS har vi en stor vi en passion for pakker og det, de indeholder. Uanset hvilken sektion vi arbejder i. Og ligeså mange stadier, som der er i pakkens rejse fra ordre til levering, lige så mange forretningsområder dækker vi.

Hos GLS er der plads til alle, der kan og vil, og du har selv mulighed for at afgøre, hvor langt du kan nå.

Sammen udfolder vi vores potentiale

Vi er et ambitiøst hold bestående af mere end 60 forskellige nationaliteter, som alle aktivt påvirker og former vores kultur. Med diverse baggrunde udfordrer vi konstant det eksisterende. Faktisk forventer vi, at alle er med til at tænke ud af kassen for hele tiden at gøre tingene lidt bedre eller smartere.

I GLS kan du derfor forvente en betydelig grad af indflydelse og en sund balance mellem struktur og frihed. Vi arbejder sammen om at lykkes. Både dine ledere og kolleger støtter din personlige udvikling, og vores kultur for læring opfordrer til spørgsmål og konstruktiv feedback. Vi har tillid til hinanden og lytter til det, der betyder noget for dig.

For er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os.​