Elgiganten A/S

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

En arbejdsplads for alle

Elgiganten er en mangfoldig arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere på tværs af alder, køn, etnicitet og seksuel orientering. Med andre ord: i Elgiganten er der plads til alle. Vi ser mulighed i alle, der kan forene sig med vores værdier og arbejdskultur. Vi rekrutterer altid de bedst egnede til stillingerne, men som markedsleder tager vi også vores ansvar seriøst, når det kommer til at sikre diversitet og mangfoldighed på arbejdsmarkedet.

Elgiganten har en målsætning om at være den mest attraktive arbejdsgiver i branchen og i den forbindelse laver vi årlige medarbejderundersøgelser, der har til hensigt at måle medarbejderengagement og -trivsel. Undersøgelsen giver alle vores medarbejdere mulighed for anonymt at vurdere og kommentere forskellige aspekter såsom medarbejderens udviklingsmuligheder, nærmeste leder og lønforhold. Undersøgelsens resultater bliver brugt som grundlag for udvikling til at skabe en endnu bedre arbejdsplads.