Knauf A/S

EN DEL AF NOGET STØRRE

Som medarbejder i Knauf bliver du en del af en global familieejet produktionsvirksomhed, hvor vi alle er drevet af en klar vision.

Vi vil skabe rammerne om en bedre fremtid, hvor vi er med til at drive den grønne udvikling og dermed forbedre måden vi lever og bygger på. Det gør vi gennem fokus på din udvikling og højt engagement for dig og dine kollegaer, så vi i fællesskab kan skabe resultater og rammerne for den bedste arbejdsplads.

Knauf ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med engagerende medarbejdere, der sikrer høj performance og udvikling af vores virksomhed. Vores fire værdier, menschlichkeit, engagement, partnerskab og iværksætterånd skal guide os i alt, hvad vi gør og skabe en arbejdskultur med trivsel, sammenhold og udvikling af den enkelte medarbejder.

VI ER KNAUF

Vores medarbejdere er vores allervigtigste ressource. Det betyder, at ingen opgave er så vigtig, at den skal komme forud for vores medarbejderes sundhed og sikkerhed. Vi arbejder derfor på at opbygge en stærk Health & Safety kultur med det mantra, at vi alle skal komme sikkert hjem fra arbejde hver dag. Det opnår vi ved kontinuerligt fokus på sikker adfærd, arbejdsmiljø og implementering af forebyggende og sundhedsfremmende tiltag.

Som medarbejder hos Knauf vil du indgå i en arbejdskultur, hvor der er højt til loftet, stor grad af fleksibilitet og frihed under ansvar. Vi har en nærværende og engagerende kultur, hvor der skal være plads til alle samt hvor samarbejde på tværs af teams, funktioner og afdelinger prioriteres højt.

”For os, er vores medarbejdere helt afgørende for fremtidig succes. Med stort engagement og ild i øjnene er du en aktiv del af teamet og med til at gøre en forskel. Vi forpligter os til, at du udvikles, så du altid har de rette kompetencer til jobbet og bliver godt rustet til nye muligheder.”
- Morten Ørnstrand-Søborg, Adm. direktør.

SKAB DIN KARRIERE HOS KNAUF

Vi tilbyder en bred vifte af udviklingsmuligheder. Uanset hvad dine karriereambitioner er, skaber vi de rette rammer, således du lykkedes i din rolle. Vi ser potentialet i mennesket og investerer derfor gerne i medarbejdere, som har viljen og lysten til at udvikle sig.

Du får et medansvar for at skabe morgendagens Knauf. Du får medindflydelse på at forme din karriere og ikke mindst tilliden til at tænke ud af boksen, så vi sammen kan sprænge rammerne.

Læs mere om vores arbejdsplads på Job & Karriereside, hvor du også løbende kan følge med i åbne jobmuligheder og connecte med os, så du altid er informeret om ledige jobmuligheder.