Sunset Boulevard

Sunset Boulevard – et arbejde, der smager af mere

”Vi er firstmover på fastfood, digitalisering og bæredygtighed. Så hvis du vil med på en rigtig spændende rejse, der stadig er ny, så er det her stedet.” – områdechef Stefan Dølby.

”Vi har det megasjovt sammen, og vi ved, at vi er afhængige af hinanden for at give vores gæster den bedste oplevelse. Og så er det noget specielt, når så mange unge er sammen på arbejde.” – servicemedarbejder Lucas.

Der er fastfood, og så er der os
Vi er drevet af en trang til at vise, at fastfood kan gøres bedre. Vi går højt op i kvalitet og at finde de helt rigtige råvarer. På den måde kan vi servere et måltid, der smager af mere – og føles bedre. Sunset Boulevard føles bare bedre.

Vi er – selvfølgelig – digitale og grønne

Verden og vores gæster er digitale – og vi gør dem kunsten efter. Med stil. Vi ved nemlig, at brugervenlighed og involvering af gæsterne er en forudsætning for vores succes. Derfor er vi digitale på en måde, der gør det nemt for vores gæster at nyde lækker mad i lækre rammer. Når alt kommer til alt, handler teknologi, IT-systemer og digitalisering om at gøre det hele lidt nemmere og lidt hurtigere end forventet – til gavn for både gæster og os selv.

En dansk virksomhed, der tager stilling
Vi er en dansk virksomhed med tydelige holdninger til hinanden og det samfund, vi er en del af. Vi kan – og bør – involvere os aktivt i de lokalsamfund og nabolag, vi tjener. Vi ved nemlig, at selv små indsatser kan have stor indflydelse. Mindre engangsplastik, mindre emballage, mindre affald og mindre af det, som ikke er nødvendigt. Vi kæmper for en mere naturlig fødevareproduktion og en bæredygtig madkultur med fokus på kvalitet, omtanke og respekt for dyr og natur.

”Vi tager stilling ved at forholde os til omverdenen. Og vi ansætter kolleger med forskellige fysiske eller psykiske behov.” – Stefan.

Vi udvikler os

Vi er et hjemsted for stærke relationer, smil, store ambitioner og modet til at turde. Vi drømmer om et Sunset Boulevard, hvor alle kan være den bedste version af sig selv.

”Du kan nemt starte som servicemedarbejder og blive assistent manager, restaurantchef, franchisetager eller noget helt fjerde. Og vi lærer dig op med et intensivt træningsforløb sammen med mange andre nye kolleger.” – Stefan.

Vil du have en hverdag sammen med en masse unge mennesker, der kan blive dine nye venner, og har du lyst til at arbejde et sted, hvor fastfood ikke bare er fastfood, og vi serverer mad, vi kan stå 120 % inde for?

Sunset BoulevardDet føles bare bedre!