Favrskov Kommune

 

Favrskov Kommune ligger centralt i Østjylland. Vi huser omkring 48.000 borgere, som kommunens cirka 3.800 ansatte hjælper godt gennem hverdagens mange udfordringer.

Vi vil servicere Favrskovs borgere bedst muligt. Derfor er det vigtigt, at skabe gode arbejdsvilkår på en arbejdsplads, der rummer et væld af fagligheder, arbejdsopgaver og personligheder.

Det gør vi bl.a. med vores personalepolitik, som skal sikre tre vigtige mål:

  • Attraktive og udfordrende arbejdsvilkår for kommunens ansatte
  • Mulighed for at levere fleksibel service af høj kvalitet til kommunens brugere og borgere
  • Fastlægge de personalemæssige rammer for kommunens ledere og medarbejdere
     

For at yde den bedst mulige service er det nødvendigt, at kommunens ledere og medarbejdere er dygtige, engagerede og effektive. Her er trivsel en vigtig forudsætning. Og trivsel forudsætter god ledelse. Derfor arbejder vi ud fra et fælles ledelsesgrundlag, som du kan læse mere om på favrskov.dk:

  • Vi finder nye veje
  • Vi går i direkte dialog
  • Vi arbejder på tværs
  • Vi giver feedback

 

Find ro og få plads til succes

En del af Favrskovs borgere arbejder uden for kommunegrænsen. Men vi huser også en lang række innovative og driftige virksomheder, der beskæftiger hundredevis af borgere.

Flere målinger viser, at vi er blandt de mest erhvervsvenlige kommuner i landet - i Favrskov har virksomhederne plads til succes. Det er vi selvfølgelig stolte af, men vi ved også, at den slags ikke kommer af sig selv. Derfor søsætter vi løbende aktiviteter for at gøre vilkårene for at drive forretning her endnu bedre.

 Vi er også stolte af vores frodig natur, der byder på både skove, enge, vandløb og moser. Er du et friluftsmenneske, der sætter pris på udendørs overnatninger, mountainbiketure, fiskeri eller andre oplevelser i det fri, er her masser af muligheder.

 Vi kan se mange gode grunde til at slå sig ned i Favrskov. Og vi vil glæde os til at byde dig velkommen til vores Østjyske smørhul!