Profilpartners

Profilpartners - når det gælder personale....

Rekruttering og headhunting.

Profilpartners er en velkonsolideret konsulentvirksomhed, med kerneområde i rekruttering og headhunting af ledere, specialister og generalister - primært til virksomheder indenfor den tekniske branche men har gennem årene også fået god erfaring med rekruttering og search af personale til mange andre brancher.

Vi blev grundlagt i 1996 og har i dag hovedkontor/firmadomicil i Birkerød i Nordsjælland. Derudover har vi kontorer i Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse, Næstved, og Kolding.

Vores konsulenter har mange års erfaring indenfor HR og personale og stor viden om de brancher, de beskæftiger sig med. Vi leverer solide løsninger skabt på baggrund af viden, flid, engagement og grundighed.

Hos Profilpartners efterlever vi en høj etik og moral i alt, hvad vi beskæftiger os med, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

På vores hjemmeside www.profilpartners.dk  har du mulighed for at registrere dine data i vores emnebank, såfremt du er på jagt efter nye muligheder. Konsulenterne hos Profilpartners søger i emnebanken, når de skal finde emner til de stillinger, vi besætter for vores kunder.

Velkommen hos Profilpartners.

Kontakt os for yderligere information på 4343 4060 / profilpartners@profilpartners.dk