DTU Science Park a/s

Om DTU Science Park

DTU Science Park er Danmarks førende deep tech-community. Stedet, hvor nye standarder sættes, og fremtiden skabes.

Derfor har vi hos DTU Science Park et entydigt formål: Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Et vækst- og udviklingsmiljø
DTU Science Park er summen af mere end 300 dynamiske virksomheder og mere end 4.500 forskere, iværksættere, forretningsudviklere og initiativrige ansatte, der lever side om side og næres af hinanden, fordi alle anerkender værdien af samarbejde og meningsudveksling.

Netop dét unikke community gør DTU Science Park til stedet, som tager dansk deep tech og din virksomhed til det næste niveau. Vores community er et vækst- og udviklingsmiljø, hvor vi støtter startups i at holde fokus på deres udvikling, assisterer scale-ups i at komme på markedet og stimulerer established-virksomheder med et dynamisk og agilt udviklingsmiljø.

DTU Science Park blev i 1962 stiftet som DTU’s forskerpark, dengang var navnet Forskningscenteret ved Hørsholm.

Forskerparken der med sine 1 mio. m² og med mulighed for at bygge 240.000 m² bygninger, blev etableret med det formål, som er det selvsamme formål i dag, nemlig at etablere faciliteter som fremmer udviklingen af arbejdspladser i Danmark, vel og mærke for virksomheder som forsker eller udvikler og formilder forskningsresultater.

Karriere i DTU Science Park

Vi ønsker, at DTU Science Park skal være en arbejdsplads, som tager det hele menneske seriøst, som tilbyder gode arbejdsforhold, en spændende og udfordrende hverdag, fleksible rammer og en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere nyder stor frihed under ansvar.

Som medarbejder i DTU Science Park arbejder vi hver dag for at leve op til DTU Science Parks vision. For at kunne det skal vi alle have kundeindsigt, arbejde ansvarligt og professionelt og udvise stor fleksibilitet i forhold til kunderne, arbejdsopgaverne og kollegerne.

Kendetegnende for DTU Science Parks medarbejdere er, at vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne og løfter i flok, hvor der er behov for det; vi er med andre ord teamorienterede.