Sæther Nordic A/S

Save
Sæther Nordic A/S
Commercial Brand Manager for Paco Rabanne, Carolina Herrera og Jean Paul Gaultier

Sæther Nordic A/S

Brænder du ligesom os for brand aktivering, og vil du være med til at sikre succes for vores brands? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi er et stærkt team af ambitiøse, dedikerede medarbejdere, og vi søger nu endnu en kollega, der skal stå i spidsen for vores vækstende luxury portefølje bestående af Paco Rabanne, Carolina Herrera og Jean Paul Gaultier

I stillingen som Commercial Brand Manager hos E. Sæther A/S bliver du en nøgleperson i et stort salgs- og marketingteam. Du indtræder i et firma i rivende udvikling, hvor mærkevarer, kommercielt og digitalt mindset går hånd i hånd. Vi er alle drevet af at arbejde med de brands, vi omgiver os med, og du vil få engagerede og dygtige kolleger.

Som Commercial Brand Manager bliver du ansvarlig for at drive og udvikle din portefølje af brands på det danske marked.

Sæther Nordic A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Sæther Nordic A/S
Erfaren Supply Planner

Sæther Nordic A/S

Hos Sæther brænder vi for at sikre succes for vores brands. Vi er et stærkt team af ambitiøse og engagerede medarbejdere, og vi søger nu en erfaren Supply Planner til vores hurtigt voksende forretning.

I stillingen som Supply Planner hos Sæther Nordic A/S vil du indgå i et engageret og kompetent team af Demand- og Supply Planners, som sikrer forsyning af varer til hele norden. Du indtræder i et firma i rivende udvikling, hvor mærkevarer, kommercielt og digitalt mindset går hånd i hånd.

Som Supply Planner bliver du ansvarlig for at sikre forsyning af varer inden for flere kendte brands. Med input fra Sæthers nordiske kontorer, vil du få ansvar for at:

  • Udarbejde og afstemme 12 måneders indkøbsforecast mod aftalte indkøbsbudgetter
  • Løbende følge op på leveringssikkerheden til vores kunder og tage aktion på korrigerende handlinger
  • Opdatere planlægningsmasterdata så som sikkerhedslagre, MOQ og leadtimes
Sæther Nordic A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Sæther Nordic A/S
Supply Chain Finance Partner

Sæther Nordic A/S, Farum

Vi søger en dygtig, selvstændig og udadvendt Supply Chain Finance Partner til at være en del af vores kompetente og ambitiøse Finance Partner team.

Sæther Nordic er et firma i rivende udvikling, hvor mærkevarer, kommercielt og digitalt mindset går hånd i hånd. Vores Finance Partner team arbejder løbende med at optimere og strømline processer for at sikre den bedste service for kolleger, leverandører og kunder.

Du bliver en del af et erfarent team af Finance Business Partners, som arbejder med understøttelse af koncernen inden for Finance og Controlling. Vi løber stærkt, men vi har det også sjovt sammen, og vi arbejder tæt sammen for at sikre de gode resultater.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at supportere vores Supply Chain Director med nedenstående:

  • Opfølgning på budgetter og forecast
  • Udvikling og opfølgning på investeringsbudgetter
  • Udvikling, implementering og opfølgning af Supply Chain nøgletal og analyser
Sæther Nordic A/S
Check the job satisfaction:
Published: