Carglass®

Kender du Carglass?

Carglass® er en del af Belron® koncernen, som opererer globalt. Belron/Carglass er førende eksperter i reparation og udskiftning af bilglas. Belron beskæftiger 30.000 mennesker og har ansatte i 39 lande. Vi betjener 127.000 kunder hver uge verden over med vores mobile service og skifter årligt 9,3 mio. ruder. I gennemsnit reparerer vi 8.500 stenslag hver dag, og vi udfører et job hvert tredje sekund døgnet rundt.

I Danmark er vi 230 ansatte og i hjertet af alt, hvad vi gør, er vores er vores forpligtelse til altid at levere kundeservice i verdensklasse, uanset hvilken stilling man bestrider.

Værdigrundlag

Carglass værdigrundlag er at bidrage til en positiv samfundsudvikling. Det gør vi ud fra fire vigtige ansvarsområder, som alle ligger til grund for vores daglige arbejde i Carglass. Disse fire ansvarsområder er: vores miljø, at give tilbage, hvordan vi arbejder og grundlaget for det hele - vores medarbejdere. Vi er klar over, at de ting vi gør, påvirker miljøet både lokalt og globalt. Derfor går vores CSR-arbejde i Carglass aktivt med at lære mere om vores påvirkning på miljøet, og hvordan vi kan blive bedre på området. Alt sammen for som virksomhed, at tage så meget ansvar som muligt.

For at understrege, at vi tager CSR seriøst, så bliver vi hvert år evalueret af EcoVadis og har en guldcertificering. EcoVadis er et vur­deringsbureau, der hjælper os med at vurdere vores CSR på miljø, arbejdsmiljø, fair forretningspraksis og bæredygtigt indkøb.

Carglass - virksomhedsprofil

Må Carglass blive din arbejdsplads?

Det ville glæde os enormt. Du vil få 230 fantastiske kolleger, som vi passer godt på. Du finder os på værksteder og i vores servicebiler i hele landet og på vores hovedkontor i Albertslund. Vi arbejder fokuseret på at sikre os, at vores medarbejdere har det godt, mens de er hos os, og vi er stolte af at 94 % af vores medarbejdere siger, at de er stolte over at arbejde for Carglass, når vi spørger dem i vores årlige medarbejderundersøgelse.