HOFOR

Vi skaber bæredygtige byer

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas samt vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne.

Byerne vokser, og det er vores vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man også kan bo i byerne om 100 år. Vi arbejder for at bidrage til Københavns Kommunes vision om en CO2-neutral hovedstad i 2025.

Som medarbejder i HOFOR vil du derfor være med til at opnå ambitiøse mål, der gør en forskel for mennesker, virksomheder og miljøet.

1.300

medarbejdere

5,5 mia. kr.

årlig omsætning
HOFOR HOFOR

”Det vi laver i HOFOR, betyder noget i folks hverdag. Også selv om de ikke tænker over det. Når byen vågner, skal vi alle have vand til kaffen, et varmt bad og varme i stuerne. Det er motiverende at vide, at vores arbejde bidrager til en bæredygtig byudvikling.”

– Projektleder

Fokus på faglig udvikling

I HOFOR har vi stort fokus på medarbejderudvikling og du får løbende mulighed for at tilegne dig nye færdigheder. I 2021 er det eksempelvis tredje år i træk, at en medarbejder fra HOFOR bliver kåret til Berlingskes Talent 100 – listen over de 100 største talenter i dansk erhvervsliv.

HOFOR har en karrieremodel, der med tre forskellige spor lægger op til, at du kan gøre karriere inden for følgende områder: leder, projektleder eller specialist. Med karrieremodellen får du en ramme med muligheder for at realisere dine ambitioner og potentiale.

HOFOR HOFOR

Bliv en del af en større udvikling

Hvordan indretter vi vores byer, så de er klar til et ændret klima med mere regn? Hvordan tilpasser vi grundvandet, så de næste generationer også kan få rent vand i hanerne? Hvordan gør vi København til verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025?

Disse udfordringer stiller store krav til vores arbejde, som du kan være med til at finde løsninger på med et job hos HOFOR.

Skal vi lykkes, kræver det faglig viden i verdensklasse. Derfor søger vi altid dygtige medarbejdere, der vil med på vores bæredygtige rejse.

Til at løfte de mange spændende opgaver i HOFOR er vi over 1300 engagerede medarbejdere fordelt på forskellige lokationer i København og omegn.

”HOFOR er en arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø. Vi er fælles om de mange opgaver vi har, og er gode til at sparre og lære af hinanden.”

– Maskinmester på Amagerværket