Lomax A/S

Bliv en del af Danmarks største online totalleverandør

Tænk dig at arbejde et sted, hvor dine kompetencer får lov til at blomstre, hvor hver dag er fyldt med glæde, og hvor du er omgivet af engagerede kolleger, der deler din passion for e-commerce og gode kundeoplevelser.

Lomax er Danmarks største online totalleverandør til dansk erhvervsliv, og vi vil være den foretrukne digitale totalleverandør i Nordeuropa. Vores værdier – samarbejde, respekt, glæde, modig og uhøjtidelig – er fundamentet for vores arbejde.

Vores ambition er at skabe en bedre arbejdsdag for vores kunder ved at gøre det nemt for dem at handle lige dét, de står og mangler. Derfor tilbyder vi one-stop-shopping med mere end 35.000 varer i sortiment, så vores kunder får mere tid til det, der betyder mest.

Hovedkontoret i Frederikssund er hjertet i vores virksomhed, hvor mere end 200 engagerede medarbejdere hver dag gør en forskel vores kunder. Men vi har også kontorer i Odense, Skanderborg og Helsingborg.

Engagerede kolleger og teamwork

En af vores største styrker er vores dygtige og specialiserede medarbejdere. Vi værdsætter samarbejde og undgår silotænkning, så vi kan udnytte vores kompetencer fuldt ud og levere de bedste resultater for vores kunder. Vi roser og anerkender hinandens gode indsats, og vi arbejder sammen som en enhed for at opnå vores ambitiøse mål. Her vil du opleve, at vi behandler dig med respekt, og vi har gensidig respekt for hinandens tid og arbejdsopgaver.

Arbejdsglæde og socialt samvær

Vi elsker at skabe arbejdsglæde, og vores hverdag er fyldt med positiv energi og godt humør. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater, og derfor lægger vi stor vægt på et uformelt og sjovt arbejdsmiljø.

Bingo, quizzer, fredagsbar og bordfodboldturneringer er blot nogle af de sjove aktiviteter, vores Værdiudvalg jævnligt arrangerer. Aktiviteter, som understøtter Lomax’ værdier og det kollegiale samarbejde på tværs af organisationen. Vi har også en aktiv Personaleforening, der arrangerer alt fra udlandsrejser og foredrag til vinsmagning og biografture, hvor du har mulighed for at møde og lære dine kolleger bedre at kende.

Ansvar og udviklingsmuligheder

Hos Lomax er du ikke bare en medarbejder, du er en vigtig del af vores virksomheds succes. Vi giver dig ansvar og mulighed for at udnytte dine kompetencer fuldt ud. Du vil lære af og udvikle dig fagligt sammen med dygtige kolleger, der brænder for at levere den bedste service til vores kunder.

Vi støtter gerne din faglige udvikling gennem efteruddannelse og kurser. Du kan bl.a. benytte dig af vores medlemskab af KONPA, som har et omfattende udvalg af akademiuddannelser og kurser, hvor du kan finpudse dine færdigheder eller lære nye.

Bliv en del af Lomax-familien

Hos Lomax handler det om at skabe en bedre arbejdsdag for vores kunder og for dig som vores nye kollega. Vi tror på, at du kan gøre en forskel, og vi vil gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at blive en del af vores spændende og ambitiøse arbejdsplads. Bliv en del af Lomax-familien, hvor glæde, samarbejde og gode kundeoplevelser er i fokus.

Vi lover dig, at det er mere end bare papirclips.