GlobalConnect A/S

Er du klar til at være en del af noget større?

Hos GlobalConnect får du ikke bare en international arbejdsplads - du får en kultur, der pulserer med innovation, bæredygtighed og en energifyldt start-up vibe!

Vi er ikke kun den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa; vi håndterer mere end halvdelen af al datatrafik i Norden lige nu. Vi er fokuseret på at tænke stort og udforske nye grænser.

Vores internationale tilgang betyder, at du vil arbejde side om side med dygtige og mangfoldige kolleger fra hele verden. Vi er til stede i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Læs mere om GlobalConnect her

Bæredygtighed og socialt sammenhold

Bæredygtighed og socialt sammenhold er ikke bare buzzwords for os; det er kerneværdier, der guider vores handlinger. Som arbejdsplads vægter vi socialt fællesskab og trivsel højt. Vi har en masse initiativer og goder, som sikrer trivsel, optimerer fællesskab og sammenhold, som sikrer en inkluderende kultur i GlobalConnect.

Selvom vi er en stor virksomhed med mange ansatte, bliver dine ideer hørt, og din indsats gør en synlig forskel. Du har rig mulighed for at gøre en forskel og være med til at forme din karriere hos os.

Bliv en del af GlobalConnect – et sted med store udviklingsmuligheder

Vi har en masse forskellige og spændende stillinger hos GlobalConnect – særligt placeret på vores hovedkontor på Havneholmen. Hvis du leder efter en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig og være en del af en global bevægelse mod en bæredygtig fremtid, er GlobalConnect stedet for dig. Hos os er du en nøgleperson i vores fælles rejse om at skabe en mere bæredygtig fremtid, og det er noget, vi er stolte af.

“I love being a part of a constantly growing company that is aware of the importance to roll out more and more fiberoptic cables and offer high-speed internet to everybody. When I go home from work, I usually feel that I have achieved something.”
Claus Jensen, Field Engineer (DK)

Velkommen til GlobalConnect. Et sted hvor du bliver en del af noget større og din karriere tager fart. Sammen skaber vi forbindelser og bygger vi en ny digital virkelighed.

Se de ledige stillinger hos GlobalConnect her