NRGi

NRGi er en accelerator for den grønne omstilling – og en bedre fremtid. Vi er andelsejet og består af kompetente og engagerede medarbejdere, som med både hænder og viden bidrager til et grønnere og et mere velfungerende Danmark – på kort og på lang sigt. Til glæde for alle os der er her i dag, og alle dem der skal tage over efter os.

Vores hovedaktiviteter omfatter:

Elhandel

Vi er Danmarks fjerde største elselskab, og i sælger strøm til private husstande og erhvervsvirksomheder i hele landet.

Vedvarende energi (Renewables)

Vi investerer kapital, viden og ressourcer i vedvarende energi. Og vi udvikler, projekterer og gennemfører vores egne energiprojekter med vindmøller og solceller i hele Danmark.

Rådgivning

Vi rådgiver private og erhvervsvirksomheden om energioptimering.

KONSTANT Net

KONSTANT leverer strømmen. Vores primære opgave er at drive, overvåge, vedligeholde og udbygge elforsyningsnettet, så der opretholdes en konstant og høj leveringssikkerhed hos den enkelte forbruger i leveringsområdet.

ELCON

ELCON er en landsdækkende installatørvirksomhed med cirka 1.100 medarbejdere, hovedkontor i Aarhus og afdelinger i hele landet. Her dækker vi kundernes behov for el-teknisk ekspertise både lokalt og nationalt.

Kuben Management

Kuben Management udvikler byggeriet og arbejder for et bygget miljø, hvor mennesker trives: Derhjemme, på arbejdet, og hvor der ellers er behov for rum