Imerco

Organisationen

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiks- og onlineomsætning inklusiv moms på ca. 1,75 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, ImercoPlus, med over 1 mio. medlemmer.

Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen.

Imercos historie

Imerco blev startet af 28 driftige og visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928. De mødtes for at etablere et landsdækkende indkøbssamarbejde, som skulle sikre forbrugerne bedre og billigere varer. Historien har vist, at det var en god idé.

Hos Imerco er vi stolte af vores historie. Men vi hviler ikke på laurbærrene.

I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder.

Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration.

Visionen

Vi vil være Danmarks bedste inden for køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og gaver gennem et bredt online sortiment og inspirerende butikker landet over.

Missionen

Vores mission er at skabe "appetit på livet".

Medarbejderne

Vores hovedkontor er beliggende i Herlev, hvor mere end 100 medarbejdere er samlet. De mere end 160 Imerco og Imerco Home butikker er geografisk inddelt i 7 distrikter, der hver ledes af en distriktschef. Distriktscheferne har det overordnede ansvar for butikkerne.

I Imerco er der fokus på faglighed og uddannelse af egne medarbejdere.

Hverdagen

Hverdagen i vores Imerco og Imerco Home butikker er meget afvekslende, og dagen i morgen bliver aldrig som dagen i dag. Arbejdsopgaverne spænder bredt og varierer fra salg og service til klargøring af kampagneklar butik. Herunder varemodtagelse, vareopfyldning og dekoration.

På hovedkontoret er der heller ikke to dage, der er ens. Men der arbejdes mod et fælles mål; at yde den bedst mulige support til vores butikker og udvikle forretningen.

Find din nærmeste Imerco og Imerco Home butik her.

Se vores Facebook profil her.

Se vores Instagram profil her.

Læs mere om vores kundeklub, ImercoPlus, her.

Læs mere om vores Ønskeliste her.