Actief Hartmanns

Actief Hartmanns dit konsulenthus i jobmarkedet

Actief Hartmanns er et HR konsulenthus, etableret i 1996 som Hartmanns og i dag som Actief Hartmanns - en del af den internationale Actief Group. Actief Group er aktiv i Belgien, Holland, Tyskland, Østrig og Danmark med i alt mere end 230 filialer og beskæftiger dermed mere end 22.000 midlertidigt ansatte. Actief Hartmanns A/S beskæftiger sig med rekruttering, vikarservice, rådgivning og Newplacement.

5 kolleger står arm i arm med front mod kameraet

Actief Hartmanns arbejder med veldokumenterede processer og arbejder hele tiden på at forbedre sig til fordel for vores kunder og kandidater. Vores dygtige og engagerede kollegaer arbejder inden vores 4 værdier: Samarbejde, resultatskabende, innovation og gensidig respekt, og vi lægger vægt på en sjov hverdag, hvor alle bidrager til fælles mål.

Vi tror på at relationer er vejen til succeser. Vi er stærkt optaget af at have gode relationer til såvel nye som eksisterende kunder og kandidater. Actief Hartmanns er en aktiv, faglig, livlig og dynamisk virksomhed. Vi er en stærk spiller på jobmarkedet. Som vores medarbejder, kandidat og samarbejdspartner får du en kommerciel og velfunderet organisation i ryggen, som støtter og hjælper dig til succes.