Carl Ras A/S

Fokus på fremtiden – med rødder i fortiden

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Vi har siden 1932 ekspanderet kraftigt, og vi har i dag 18 engroscentre og rummer mere end 300 engagerede Carl Rassere.

Vi vil være håndværkernes foretrukne leverandør og rådgiver. Med forståelse for opgaverne og med de rigtige produkter og unik service er vi med til at udvikle vores kunders virksomhed og branchen. Vi er tæt på vores kunder, fordi vi sælger ikke bare produkter. Vi sælger løsninger. Vi er specialisten på markedet, og vores kunder serviceres under mottoet: “Hos Carl Ras går du ikke forgæves”.

Læs mere om vores historie her:
carl-ras.dk/om-carl-ras/vores-historie/

336

medarbejdere

42 år

gennemsnitsalder

17%

kvinder

83%

mænd

7,5 år

anciennitet

Arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj!

Vores passion for at være branchens bedste arbejdsplads mærker du, så snart du træder ind ad døren hos os. Vores stærke værdisæt er forankret i vores kultur, hvor ligeværdighed, ordentlighed, høj faglighed og fremdrift er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen.

Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får frihed til og ansvar for at gøre det, der skal til for at skabe det bedste samarbejde med vores kunder og levere de bedste løsninger.

Hos os kan du bruge din dybe faglighed og energi på at føre os ind i en fremtid, hvor vores kunder konstant stiller markant større krav til os som deres leverandør og rådgiver. Du kan derfor forvente en udfordrende og varieret hverdag i en teambaseret struktur, hvor fællesskabet er stærkt og familiært.

Læs mere om vores vision og værdier her:
carl-ras.dk/om-carl-ras/vision-og-vaerdier/

Vi vil være branchens bedste arbejdsplads!

I Carl Ras differentierer vi os ikke på vores produkter, men vi differentierer os ved, at vi vil være branchens bedste arbejdsplads! Siden 2010 har vi været blandt Danmarks bedste arbejdspladser i Great Place To Work’s konkurrence, og vi har en klar ambition om at ligge i toppen hvert år.

Blandt Danmarks bedste arbejdspladser siden 2010

2010

Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 22

2012

Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 11

2014

Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 12

2016

Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 7
Europas bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 27
Nomineret til Mangfoldighedsprisen

2018

Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 6
Europas bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 16

2019

Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 10
Europas bedste mellemstore arbejdsplads – nr. 34

Carl Ras

Kig ind i vores afdelinger

Vi har hovedkontor i Herlev, Sjælland. På hovedkontoret er vi mere end 150 dygtige og engagerede Carl Rassere, der på hver sit område bidrager til Carl Ras’ vækst og succes.

Har du lyst til at vide mere om de forskellige stillinger, vi tilbyder, kan du læse mere her eller se nedenfor.

Se flere afdelinger

Vi arbejder for bedre løsninger

I Carl Ras anser vi samfundsansvar som en naturlig del af det at drive virksomhed.

Hos os er det ikke et mål alene at skabe en profitabel forretning, men også at opfylde vores etiske, sociale og miljømæssige ansvar som virksomhed. Vi har en klar ambition om at rykke branchen i en mere bæredygtig retning. Det gør vi bl.a. gennem et stærkt fokus på verdensmål nr. 12, som adresserer behovet for at mindske forbrug af naturens ressourcer og skåne miljøet i produktionsfasen og ved bortskaffelse.

Vi gør det ligeledes gennem nysgerrige medarbejdere, professionelle processer og samarbejdende relationer.

Du kan læse meget mere om vores arbejde med at udvikle en bæredygtig værdikæde og arbejdsplads her:
carl-ras.dk/om-carl-ras/csr/

Vil du være en del af holdet?

Ønsker du at blive en del af holdet, kan du se vores ledige stillinger her. Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig vores JobAgent. Herved vil du automatisk modtage en mail, hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.