Carl Ras A/S

705 følgere

Carl Ras A/S som arbejdsplads

26 evalueringer, 3 kommentarerKategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Carl Ras A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Carl Ras A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Fokus på fremtiden – med rødder i fortiden

Carl Ras A/S er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Carl Ras har været specialisten på markedet siden 1932, hvor Carl Rasmussen åbnede sin første butik på Nørrebro i København. Carl Ras er i dag ledet af 3. generation, Gorm Rasmussen, som står i spidsen for 350 engagerede Carl Rassere og 18 engroscentre fordelt i hele landet.

Vores vision er at være håndværkernes foretrukne leverandør og rådgiver. Med forståelse for opgaverne og med de rigtige produkter og unik service er vi med til at udvikle vores kunders virksomhed og branchen. Carl Ras er specialisten på markedet, og vi drives af at gøre det bedste bedre.!

Læs mere om vores historie her.

377

Antal medarbejdere

41 år

Gennemsnitsalder

17%

Kvinder

83%

Mænd

Vi vil være branchens bedste arbejdsplads!

Vores passion for at være branchens bedste arbejdsplads mærker du, så snart du træder ind ad døren hos os. Vores stærke værdisæt er forankret i vores kultur, hvor ligeværdighed, ordentlighed, høj faglighed og fremdrift er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen.

Mod. Frihed. Ansvar.

Vi deler ambitionen om, at hos Carl Ras går du ikke forgæves. Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får både frihed til og ansvar for at gøre det, der skal til for at skabe det bedste samarbejde med vores kunder og levere de bedste løsninger. Her får du altså god mulighed for selv at påvirke og planlægge din hverdag med tid og plads til dit familieliv. Vi ved nemlig, at store præstationer kræver plads til at lade batterierne op.

Hos os kan du bruge din dybe faglighed og energi på at føre os ind i en fremtid, hvor vores kunder konstant stiller markant større krav til os som deres leverandør og rådgiver. Du kan derfor forvente en udfordrende og udviklende hverdag i en teambaseret struktur, hvor fællesskabet er stærkt og familiært, og hvor du får mere end 350 kollegaer, du kan regne med.

Læs meget mere om Carl Ras, vores kultur og mød en Carl Rasser her.

Blandt Danmarks bedste arbejdspladser siden 2010

- Europas 16. bedste arbejdsplads blandt mellemstore arbejdspladser 2019

- Danmarks 6. bedste mellemstore arbejdsplads 2018

- Europas 27. bedste arbejdsplads blandt små og mellemstore arbejdspladser 2017

- Danmarks 7. bedste mellemstore arbejdsplads 2016

- Danmarks 12. bedste mellemstore arbejdsplads 2014

- Danmarks 11. bedste mellemstore arbejdsplads 2012

- Danmarks 22. bedste mellemstore arbejdsplads 2010

Kig ind i vores afdelinger

Vi har hovedkontor i Herlev, Sjælland. På hovedkontoret er vi mere end 150 dygtige og engagerede Carl Rassere, der på hver sit område bidrager til Carl Ras’ vækst og succes. Har du lyst til at vide mere om de forskellige stillinger, vi tilbyder, kan du læse mere her eller se nedenfor.

Dyk ned i vores værdier

Troværdig: Vi lover ikke mere, end vi kan holde – men det er også en del. Det giver forudsigelighed, tryghed og i sidste ende mindre spild af tid og penge for vores kunder.

Faglig: Vi har til enhver tid markedets største og nyeste viden på vores område. Det gør os til markedets fremsynede specialist og vores kunders betroede rådgiver.

Kvalitetsbevidst: Godt håndværk fortjener det bedste udstyr. Derfor finder man kun produkter af den bedste kvalitet hos os.

Perfektionistisk: Vi lægger stor stolthed i altid at levere den bedste løsning, og vi gør gerne en ekstra indsats for at finde den.

Innovativ: Vi arbejder i strategiske partnerskaber med vores leverandører om at skabe bedre produkter og dermed bedre løsninger for vores kunder.

Dygtiggørende: Vi søger hele tiden ny viden på vores område og deler den med hinanden og med vores kunder, fordi såvel dygtige medarbejdere som dygtige kunder er fundamentet for vores forretning.

Empatisk: Vi forstår vores kunders behov og tager medansvar for den optimale skræddersyede løsning. Det giver vores kunder tryghed for, at de altid får det, de har brug for – hverken mere eller mindre.

Venlig: Vi behandler vores relationer som venskaber baseret på tillid, ærlighed og respekt. Det giver vores kunder trygheden ved at vide, at man har nogen på sin side, som kender én godt.

Specialiseret: Vi er en samling specialister, som supplerer hinanden. Derfor kan vores kunder være sikre på, at uanset problemet, er der altid råd for det i Carl Ras gruppen. Det de ikke ved, ved vi.

Annoncestatistik for Carl Ras A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Carl Ras A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
http://www.carl-ras.dk/

Karrieresite

https://www.carl-ras.dk/omcarlras/jobs/

Kort