Siemens A/S

Gem
Siemens Mobility A/S
Alsidig IT-servicetekniker

Siemens Mobility A/S, Ballerup

Er du passioneret omkring bæredygtig transport, og er du klar til nye muligheder som IT-servicetekniker? Så er du måske den, vi leder efter!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads

Vi leder lige nu efter en medarbejder, som brænder for at servicere Storkøbenhavns kritiske infrastruktur. Du vil blive en del af vores højt specialiserede og dedikerede vedligeholdelsesteam på 15 medarbejdere, med ansvar for at vedligeholde det nye IT-baserede CBTC-signalsystem (Communication-Based Train Control).

I denne stilling vil du indgå i en rådighedsvagt i en fast turnus, og du vil blive vores 6. mand i vagtteamet, hvor du vil arbejde med drift af S-banen ved bl.a. at løse akut fejlretning og vedligeholdelsesopgaver, samt support til kunder og leverandører.

Siemens Mobility A/S
Gem
Siemens Mobility
Bid Manager

Siemens Mobility, Ballerup

Siemens Mobility søger nu endnu en Bid Manager. Hvis du brænder for bid management, salg og udvikling og har lyst til nye udfordringer og karriereudvikling, er du måske vores nye kollega!

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsI Siemens Mobility søger vi en Bid Manager til et velfungerende og engageret bid team, som er en del af vores salgsafdeling. Teamet har solid erfaring med at drive komplekse tilbudsprocesser, som adresserer kundernes udfordringer og indeholder løsninger, der skaber samfundsværdi med stort fokus på FNs klimamål.

Ansvarsområder

  • Som Bid Manager får du et stort ansvar og indflydelse i forhold til at sætte rammerne, styre processerne, og udarbejde det vindende tilbud
  • Jobbet indebærer tæt samarbejde med flere funktioner herunder andre salgsfunktioner, engineering, økonomi og legal
Siemens Mobility
Gem
Siemens A/S
OEM Account Manager med teknisk flair

Siemens A/S, Ballerup

Brænder du for salg, og har du lyst til at arbejde med fremtidens HVAC-teknologi? Så bliv en del af Siemens!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Du kan se frem til at blive ansvarlig for salg af vores HVAC-produkter til OEM-markedet samt udvalgte nøglekunder i hele landet. Derfor søger vi dig, en stærk salgsprofil med et hunter-gen, og som både kan udbygge og vedligeholde kunderelationer på alle niveauer, ved målrettet salg til eksisterende såvel som nye kunder. Vi ser derfor gerne, at du evner at arbejde selvstændigt og struktureret og er i stand til at skabe gode relationer og momentum overfor kunden.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring for dig og din familie, og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Studentermedhjælper til Finance

Siemens A/S, Ballerup

Ønsker du at digitalisere fremtiden og gøre en forskel i en stor international virksomhed? Har du flair for tal og IT-systemer, og arbejder du struktureret og omhyggeligt? Så søger vi dig til vores professionelle og dedikerede Controlling Team.

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Vi søger en skarp og energisk studentermedhjælper, der har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af finansrelaterede opgaver. Her giver vi dig muligheden for at arbejde selvstændigt med udfordrende opgaver samt at indgå i et team af kompetente controllere og indkøbere, hvor vi vægter et godt samarbejde og at have det sjovt. Vi leder derfor efter dig, der brænder for økonomi, er selvkørende og arbejder struktureret. Jobbet er i høj grad præget af, at der løbende er en lang række deadlines, der skal nås, og du trives derfor med at arbejde målrettet mod disse.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Technical Account Manager

Siemens A/S

Er du teknisk specialist, og brænder du for digitalisering inden for pharma-industrien? Så er det dig, vi søger…

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Til vores Pharma-gruppe søger vi en kommercielt tænkende specialist til digitalisering, software og automationssystemer. Vi er på udkig efter en kollega, der kan forstå kundernes udfordringer i deres univers, og efterfølgende rådgive kunderne med at sammensætte den rigtige løsning som skaber værdi for kunden.

Du vil i din rolle som Technical Account Manager arbejde tæt sammen med en gruppe af højt specialiserede kollegaer, og sammen vil I arbejde på systemløsninger til vores kunder i pharma-industrien.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Studentermedhjælper til digital kommunikation hos Siemens

Siemens A/S

Interesserer du dig for bæredygtighed og teknologi, og vil du have et forspring på din fremtidige karriere inden for virksomhedskommunikation? Så har vi en attraktiv stilling som studentermedhjælper i en af verdens største teknologivirksomheder.

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Som studentermedhjælper i kommunikationsafdelingen får du ansvar for at løse opgaver både selvstændigt og sammen med dine kolleger. Du vil få fagligt udfordrende opgaver og indgå i vores projekter, hvor du eksempelvis får erfaring med at skrive og målrette budskaber til udvalgte målgrupper, opsætning af digitale kampagner, udarbejdelse af landing pages og meget mere. Ydermere vil du bistå med administrativ support og intern kommunikation, som er en uundværlig del for driften af en stor virksomhed. Der er tale om en stilling, hvor du kan få lov at vokse og i høj grad sætte dit eget præg på din udvikling og dine arbejdsopgaver.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Elektrikerlærling til udviklende uddannelsesforløb

Siemens A/S, Ballerup

Til Siemens i Ballerup søger vi pr. 1. september 2022 (eller efter nærmer aftale) en dygtig og engageret elektrikerlærling. Du vil blive tilknyttet vores division Siemens Smart Infrastructure, hvor vores specialister arbejder med projekter inden for bæredygtige løsninger til bygninger, i form af energioptimerede bygninger.

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Under uddannelsen, der som udgangspunkt er 4-årig, vil du veksle mellem at være i praktik hos os og i skole. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Som elektrikerlærling vil du blive tilknyttet vores Comfort-afdeling, hvor du vil blive en del af et team på 35 personer.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Analytisk P&O Business Partner med passion for lederudvikling og strategi

Siemens A/S, Ballerup

Forestil dig en hverdag hvor dine evner inden for lederudvikling, projektstyring og datadreven analyse sættes i spil og udfordres. Forestil dig, at dine ideer til forbedringer af eksisterende processer lyttes til og værdsættes. Forestil dig at dette foregår i et team bestående af sjove og engagerede ildsjæle (hvis vi selv skal sige det)!

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsSom P&O Business Partner er du en del af ledelsesteamet i dit forretningsområde, og du bidrager til udvikling af vores medarbejdere og forretning. I rollen arbejder du tæt sammen med forretningsledelsen for at støtte, coache og drive HR-relaterede problemstillinger, både lokale og globale initiativer. Det er en spændende opgave, hvor medarbejderspørgsmål står højt på agendaen.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
Teknisk salgssupporter til Bygningsautomatik, KNX og HVAC-løsninger

Siemens A/S, Ballerup

Brænder du for Bygningsautomatik og har du modet på at tilslutte dig Siemens rejse mod et mere energioptimeret samfund? Så læs med her!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads I Siemens Smart Infrastructure søger vi en ny medarbejder til at blive en del af vores fantastiske tekniske salgsteam, som hver dag bruger deres viden til at hjælpe mennesker omkring dem. Har du også lyst til at præge samfundet med din tekniske kunnen og faglige ildsjæl?

Du vil indgå i et team bestående af 5 medarbejdere, der er delt op i to grupper: eksterne sælgere og intern salgssupport. Du vil blive en del af sidstnævnte og komme til at arbejde med teknisk rådgivning på en lang række forskellige opgaver samt hjælpe os med at udvikle vores partner program for Bygningsautomatik. Din primære opgave vil være at arbejde med teknisk salgssupport til Bygningsautomatik, KNX og HVAC-løsninger for vores mange forskellige kunder rundt omkring i landet.

Siemens A/S
Gem
Siemens A/S
TVO-sikringstekniker til Security

Siemens A/S

Vi udvider teamet, og vi søger derfor endnu en medarbejder til at være en del af holdet. Har du ligesom os en stor passion for security-området? Har du mod på at udvide din faglige viden, og ønsker du at give kunderne den bedste service og løsning på markedet? Så har vi jobbet til dig!

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads

Du vil udføre projekter i høj kvalitet primært inden for videoovervågning og med mulighed for adgangskontrol og tyverisikring – herunder vil du:

  • Deltage i programmering, idriftsættelse og test af nye anlæg.
  • Selvstændigt arbejde dedikeret på projekterne i tæt samarbejde med projektledere, underleverandører og ikke mindst kunderne.
Siemens A/S