Sampension A/S

Gem
Sampension A/S
Dedikeret teamleder til Operations og Værdiansættelse

Sampension A/S, Hellerup

Vil du være del af et stærkt team af engagerede specialister? Så har du nu en unik mulighed for at blive teamleder for vores Operations-team i afdelingen Operations og Værdiansættelse.

Operations-teamet består af ni meget kompetente medarbejdere, der alle er specialister indenfor deres respektive ansvarsområder. Du får ansvaret for at sikre det gode samarbejde med vores mange interessenter bl.a. Investering, Middle Office og Regnskab.

Sampension A/S
Gem
Sampension A/S
Sampension søger forretningsorienteret jurist til Kundejura

Sampension A/S, Hellerup

Brænder du for at være med, ”der hvor det sker”, og har du lyst til at arbejde som juridisk specialist med udarbejdelse af pensionsaftaler, vilkår og andre aftaledokumenter, nye produkter, ny lovgivning, projektarbejde og en hel masse andet i Danmarks tredjestørste pensionsselskab? Og er du markedets bedste til at finde enkle juridiske løsninger til gavn for vores kunder, så har vi jobbet til dig.

Vi prioriterer deltagelse i branchesamarbejde i Forsikring & Pension højt og lægger stor vægt på videndeling og faglig udvikling. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdet og får som juridisk specialist mulighed for at være med i mange forskellige typer opgaver af pensions- og forsikringsjuridisk karakter.

Sampension A/S
Gem
Sampension A/S
Er du vores nye pensionsrådgiver?

Sampension A/S, Hellerup

Vil du være med til at sætte rekorder? I Kunderådgivning & Salg er vi på udkig efter en engageret kollega, der kan levere personlig rådgivning og troværdigt salg over telefonen.

Din primære opgave bliver at give førsteklasses rådgivning til vores 330.000 kunder, når de ringer med spørgsmål om alt fra opsparing til forsikringer og investeringsprofiler. Vi er et digitalt selskab, så har du erfaring med digitale platforme (chat/digitale beskeder), er det en fordel.

Sampension A/S