Skatteministeriet

1.478 følgere

Skatteministeriet som arbejdsplads

29 evalueringer, 1 kommentar

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Skatteministeriet?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Skatteministeriet.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Vi har ingen aktuelle jobannoncer lige nu

Skatteministeriet har eksisteret siden 1975, og står for at opkræve skatter og afgifter fra personer og virksomheder. Ministeriet skønner, at man i løbet af året 2012 vil opkræve ca. 866 milliarder kroner.[1]

Generaldirektoratet for Toldvæsenet og Skattedepartementet blev oprettet i 1902. I årene efter statsskatteloven af 1903 og toldloven af 1908 fandt man, at skattevæsenet og toldvæsenet var egentlige statserhverv, hvorfor generaldirektoratet også burde placeres blandt de egentlige ministerielle departementer. Generaldirektoratet for Toldvæsenet blev derfor et departement i 1919.

Skattedepartementet og Tolddepartementet hørte indtil 1975 under Finansministeriet, men har siden udgjort et særskilt ministerium, først kaldet Skatte- og Afgiftsministeriet og fra 1987 blot Skatteministeriet.

I 2005 blev de kommunale skattemyndigheder lagt ind under Skatteministeriet. Tidligere var Skatteministeriets departement og Told & Skat to adskilte størrelser. Skatteministeriet blev pr. 1. januar 2010 en samlet koncern med fælles ledelse, men med to myndigheder: Koncerncenteret og SKAT. Koncerncentret fungerer som stabsfunktion for hele organisationen og den øverste ledelse i Skatteministeriet. Opgaver omfatter ministerbetjening, lovgivning, strategier, styring, planlægning og udvikling. Myndighedsopdelingen sikrer, at det kun er SKAT, der kan træffe konkrete afgørelser i danskernes skattesager. I hele Skatteministeriets organisation arbejder der ca. 8000 mennesker.

Inden for Skatteministeriet er der tre særlige enheder, der er fagligt uafhængige, men administrativt, økonomisk og personalemæssigt en del af Skatteministeriet. De tre enheder er Ankecentret, Retssikkerhedschefen og Intern Revision.

Der er to særlige enheder, som er selvstændige myndigheder, men en del af Skatteministeriets koncern. Det drejer sig om Spillemyndigheden og Landsskatteretten.

Kilde: Wikipedia.org 25-07-2016

Regnskab for Skatteministeriet

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Skatteministeriet

Registreret navn

Skatteministeriet Departementet

Momsnummer

DK34730466

Selskabsform

Statslig administrativ enhed

Etableret

2012

Antal ansatte

329

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Skatteministeriet

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Skatteministeriet. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Skatteministeriet
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K.
Tlf.: 33 92 33 92
http://www.skm.dk/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Skatteministeriet? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.