NOVASOL A/S

Gem
NOVASOL A/S
Service Office Assistant

NOVASOL A/S, Blåvand

Til NOVASOL’s servicekontor i Blåvand søger vi en serviceminded og udadvendt kollega til at indgå i den daglige kundeservice over for husejere og gæster samt øvrig drift på kontoret.

Som Service Office Assistant er du firmaets ansigt udadtil, og indgår i et stærkt lokalt team af servicemedarbejdere, der servicerer gæster i frontline og derudover har telefonisk og skriftlig kommunikation med både gæster og husejere.

I Blåvand servicerer vi mere end 400 feriehuse. Vores gæster er fra store dele af Europa og primært fra Tyskland og Skandinavien.

Derudover har du ansvar for forskellige administrative opgaver som fx kasseopgørelse, skriftlige reklamationer, skader, afregning af depositum samt almindeligt forefaldende kontoropgaver. Du får en bred kontaktflade til både kolleger, gæster, husejere og samarbejdspartnere.

NOVASOL A/S
Gem
NOVASOL A/S
Rengøringssupervisor

NOVASOL A/S, Blåvand

Til servicekontoret i Blåvand søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Rengøringssupervisor til løbende kontrol og rengøring af feriehuse.

Som Rengøringssupervisor kommer du til at arbejde med rengøring på servicekontoret, i feriehusene samt med oplæring af personale. Vi har brug for en serviceminded person, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt serviceniveau.

Dine primære opgaver

  • Almindelig rengøring samt hovedrengøringer af feriehuse
  • Planlægning og prioritet af hovedrengøringer
  • Ansvar for at vi lever op til høj kvalitet og standarder
NOVASOL A/S
Gem
Awaze
Lead Handler

Awaze, Aarhus

Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Denne rolle handler i sin kerne om at finde husejerne ved at opbygge gode relationer og sikre, at vores husejere viser os tillid med deres feriehus og bringer deres feriehus ind i Awaze-forretningen.

Denne rolle handler om at tale med potentielle nye hushusejere i NOVASOL brandet og forklare, hvordan vores virksomhed kan støtte dem i at maksimere mulighederne for at udleje deres feriehus. Dette er virkelig en rolle, hvor ikke to dage er ens. Vi ved, det lyder som en kliché, men det er sandt.

Kort sagt, du vil tale med mennesker. Du vil tale med potentielle husejere via telefon, e-mail og evt. Teams.

Awaze
Gem
Sales & Service Advisor - tidsbegrænset ansættelse
Brænder du for salg og kundeservice?
NOVASOL A/S Risskov, Risskov
Jobcenter
Indrykket: