Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Vær med til at gøre en forskel

Sol og Strand Feriehusudlejning er en af Danmarks største udlejere af sommerhuse og ferieboliger. Men Sol og Strand har en unik position på markedet, fordi vi 100 procent er ejet af en dansk fond, der uddeler det meste af vores overskud til velgørende organisationer og lokale formål i de lokalsamfund langs Danmarks kyster, hvor vi har 22 lokale bureauer og udlejer 6.500 private sommerhuse og ferieboliger. Det ligger i vores værdier, at vi vil bidrage til det samfund, vi er en del af – og vi lægger vægt på, at feriehusbranchen skal være en bæredygtig ferieform. Det perspektiv er forankret i vores slogan ”Ferie med det gode hjerte”.

Sol og Strand Feriehusudlejning

En Sol og Strand familie med plads til alle

Vi er 150 fastansatte og i højsæsonen over 1.000 medarbejdere over hele landet. Vi ved, at det er, når vi står sammen, at vi bedst lykkes, og derfor vil du i Sol og Strand møde en meget flad organisationsstruktur. Vi er rummelige, afslappede og vi har en let og uformel tone, hvor der er plads til et godt grin. Det gælder både mellem os som kolleger, hvor vi har et tæt samarbejde - og et stort sammenhold - på tværs af vores hovedsæde i Hune ved Blokhus og vores 22 bureauer, og når vi servicerer vores feriegæster og sommerhusejere.

Det handler om dig

Hos Sol og Strand tilbyder vi konkurrencedygtige lønninger, en attraktiv pensionsordning med en række forsikringsdækninger, bl.a. inden for tab af erhvervsevne, invaliditet og kritisk sygdom ved børn, en sundhedsforsikring samt en heltidsulykkesforsikring, som du også er dækket af i din fritid.

Som medarbejder får du desuden adgang til en lang række unikke medarbejderfordele og rabataftaler til indkøb af tøj, dagligvarer, restaurantbesøg, elektronik, oplevelser og meget, meget mere. Derudover får du rabat på sommerhuse, når du lejer gennem Sol og Strand. Ejer du selv et sommerhus, kan du som medarbejder udleje det særligt fordelagtigt gennem Sol og Strand.

Når du starter hos os, bliver du mødt med et struktureret pre- og onboardingforløb fra det øjeblik, du bliver ansat. Det ligger os nemlig meget på sinde, at du føler dig taget godt i mod, og at der bliver taget hånd om din læring og udvikling fra dag 1.

Gennem Sol og Strand Akademi får du i løbet af dit ansættelsesforhold desuden rig mulighed for at kompetenceudvikle dig, ligesom du tilbydes at deltage i kurser, aktiviteter og sociale arrangementer.

Vi tror på, at du som medarbejder leverer god kvalitet, når du er omgivet af god kvalitet på din arbejdsplads. Derfor investerer Sol og Strand i dig.