Scandinavian Tobacco Group A/S

1.272 følgere

Scandinavian Tobacco Group A/S

Scandinavian Tobacco Group A/S som arbejdsplads

26 evalueringer, 5 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Scandinavian Tobacco Group A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Scandinavian Tobacco Group A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

A world leader in cigars and traditional pipe tobacco

Vi er stolte af at være blandt de største producenter af cigarer og pibetobak i verden. Vi stræber altid efter at være den bedste version af os selv – hver dag. Produktionen af cigarer og pibetobak bygger på flere hundrede år gamle håndværkstraditioner, men for at kunne blive ved med at forny os har vi brug for nytænkning og en vilje til at udfordre status quo hos vores medarbejdere.

 • 11.000 medarbejdere på globalt plan
 • 18 salgskontorer verden over
 • Salg i mere end 100 lande
 • Scandinavian Tobacco Group employees

  ”Vi er i en branche, hvor vi nogle gange skal kæmpe lidt mere og stå endnu tættere sammen. Det kan du mærke, at vi gør. Vi er ikke i tvivl om, at vi har verdens bedste produkt, og derfor er vi også enormt passionerede omkring alt, hvad vi gør.”
  – international HR manager Ane Duus Rasmussen

  Light up your career

  På vores hovedkontor i Gentofte sidder vi i dag ca. 150 kolleger. Derudover har vi også vores produktionsenheder i Assens og Holstebro. Vi er en international koncern, og vi stræber hele tiden efter at blive en endnu mere moderne virksomhed. Alle nye kolleger deltager i et solidt og veltilrettelagt onboarding-program, så vi sikrer, at de kommer godt fra start. Og hvis du har ambitionerne, er der alle muligheder for at udvikle dit talent.

  Det er vigtigt for os at have kolleger, der kan lide at skabe forandring, og vi belønner dem, der leverer resultater. Og vi gengælder dit engagement og din nysgerrighed med godt lederskab og muligheden for at blive endnu bedre til det, du kan.

  Annoncestatistik for Scandinavian Tobacco Group A/S

  Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Scandinavian Tobacco Group A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


  Adresse

  Scandinavian Tobacco Group A/S
  Sandtoften 9
  2820 Gentofte
  http://www.st-group.com/

  Kort