JELD-WEN Danmark A/S

Gem
JELD-WEN Danmark A/S
Erfaren og hands-on EHS Specialist

JELD-WEN Danmark A/S, Sønder Felding

Motiveres du af en stærk arbejdsmiljøkultur, hvor sikkerhed sættes øverst på agendaen? Har du erfaring med at drive EHS-projekter, og er du en hands-on EHS specialist, som ønsker at have en central rolle i udviklingen af vores arbejdsmiljøkultur? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som EHS Specialist til at drive EHS-forbedringer i produktionen på fabrikken i Sdr. Felding.

Se video om JELD-WEN Danmark A/S som arbejdsplads

I stillingen som EHS Specialist får du en central rolle på vores fabrik i Sdr. Felding, hvor du er med til at fastholde og udvikle vores sikkerhed, miljø samt arbejdsmiljøkultur. Dine nøglesamarbejdspartnere bliver de lokale arbejdsmiljørepræsentanter, produktionsledelsen samt det øvrige ledelsesteam. Du vil indgå i et regionalt team af EHS Specialister på vores øvrige fabrikker i Nord Europa og vil i samarbejde med vores Nord Europæiske EHS manager indføre nye standarder for et stærkt EHS-miljø.

JELD-WEN Danmark A/S
Gem
JELD-WEN Danmark A/S
Produktionstekniker

JELD-WEN Danmark A/S, Sønder Felding

Har du erfaring med CNC-programmering og brænder du for at arbejde med optimering af arbejdsprocesser og produktionsmaskiner? Vil du være en del af en global og markedsledende producent af døre og vinduer? Så er det måske dig, vi søger til et spændende job som produktionstekniker til vores PTA-team i Sdr. Felding.

Se video om JELD-WEN Danmark A/S som arbejdsplads

Dine primære opgaver er:

  • Programmering i AlphaCAM til CNC-maskiner
  • Oprettelse og vedligeholdelse af relevante stamdata i ERP-system
  • Optimering af processer og vedligehold af nøgletal indenfor eget ansvarsområde
JELD-WEN Danmark A/S