Energinet

ENERGINET ER EN FLEKSIBEL OG NYTÆNKENDE ARBEJDSPLADS

Energinet ejer og udvikler el- og gasnettet i Danmark. Vores arbejdsopgaver er blandt samfundets aller vigtigste. Det er os, der opretholder forsyningssikkerheden og sikrer lige markedsadgange til nettene. Men vi skal også skabe et sammenhængende energisystem, som er 100% bæredygtigt for at redde klimaet. Den opgave har ingen løst før. Så når du træder ind ad døren til Energinet, vil du opleve, at der er højt til loftet. Vi har nemlig brug for nytænkende kollegaer, der har modet til at indfri vores store ambitioner. Til gengæld får du en arbejdsdag med stor fleksibilitet, plads til dig og livets faser, tilliden til at udvikle nye løsninger og fabelagtige rammer for, at du hele tiden kan udvikle dig personligt og fagligt.

Så kom med dit perspektiv og tag del i den grønne omstilling. Læs mere på www.energinet.dk/karriere www.energinet.dk/karriere

EN FLEKSIBEL ARBEJDSPLADS UDOVER DET SÆDVANLIGE

Vi har bragt fleksibilitet i arbejdslivet op i en ny liga. Hos os får du en meget høj grad af frihed til at tilrettelægge dit arbejdsliv, så det fungerer optimalt for dig. Vi har ingen faste rammer for, hvor mange dage du må arbejde hjemmefra, eller hvornår på dagen du skal lægge din arbejdstid. Vi tror nemlig på, at en arbejdsplads, hvor du kan løse dine opgaver, hvor og hvornår du ønsker det, giver højere trivsel og bedre resultater. Vi har tillid til, at medarbejdere og ledere som ansvarlige mennesker i fællesskab finder de bedste løsninger for den enkelte og for Energinet som virksomhed.