Energinet

Gem
Energinet
El-tekniker til nutidens og fremtidens energilagring

Energinet, Nyrup

Vil du være med til at sikre den tekniske drift, vedligeholdelse og udvikling af Stenlille gaslager – og samtidig bidrage til at accelerere den grønne omstilling? Så er stillingen som el-tekniker hos Gas Storage Denmark (GSD) måske noget for dig.

Energinet

Kan du se dig selv som elektriker, tovholder og driftsoperatør? Så kan vi i GSD tilbyde en fantastisk stilling. Det er en alsidig stilling, hvor du som person vil blive klædt på både fagligt og personligt over tid.

I tæt samarbejde med de 9 øvrige teknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores installationer på gaslageret.

Energinet
Gem
Energinet
Afdelingsleder til digital forandringsrejse

Energinet, Fredericia

Du får her muligheden for at tage ejerskab over vores digitale rejse, som er central i den grønne omstilling af energisektoren. Du kan udfolde dine visioner i en digital kontekst og arbejde målrettet med organisations- og medarbejderudvikling.

Energinet

Du bliver leder for afdelingen BIM og Dokumentation, som tæller 28 medarbejdere, herunder 3 gruppeledere. Afdelingen er ansvarlig for at producere GIS- og CAD-dokumentation og arkivering heraf, samt for projektering og indkøb af styre- og egenforsyningstavler til Energinets højspændingsanlæg.

Energinet
Gem
Energinet
Økonom til projekter i den grønne omstilling

Energinet, Fredericia

Du kommer her ind i en rolle, hvor du er med hele vejen fra udarbejdelse af business case til projektafslutning; fra operationelle til strategiske beslutninger. Du har et tæt samarbejde med både de tekniske fagområder og dine kollegaer i Økonomi.

Energinet

Du kommer ind i afdelingen Projektøkonomi og risk hvor vi beskæftiger os med alle anlægsprojekter i Energinet. Afdelingen består af fire faglige grupper, hvor du bliver en del af en meget velfungerende og sammentømret projektøkonom-gruppe, hvor hver projektøkonom har sin egen portefølje af projekter.

Du har ansvaret for økonomiske beregninger til business cases og økonomistyringsprocesserne i din portefølje af projekter. Du agerer økonomisk sparringspartner til vores projektledere og løbende udfordrer og vurderer konsekvenser og risici.

Energinet
Gem
Energinet
Erfaren Scrum Master

Energinet, Fredericia

Er din agile værktøjskasse i orden, og vil du bruge den til at coache, støtte, transformere og videreudvikle to af vores digitale teams, der spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling?

Energinet

Vi skal nå i mål med de ambitiøse, danske klimamål, og det er afgørende, at vi er innovative, nytænkende og nysgerrige. Også når det kommer til vores måder at arbejde og samarbejde på. Derfor startede vi vores agile transformation for godt to år siden.

Nu søger vi dig, der vil med på rejsen, og bringe din viden og erfaring i spil som Scrum Master for to digitale teams, hvis fornemmeste opgave er at bygge platforme og sætte retning for arkitektur, teknologi og infrastruktur i Energinet.

Energinet
Gem
Energinet
Director for Teknologisk udvikling og Projekter i Gastransmission

Energinet, Ballerup

Vil du være en central figur i udviklingen af gasnettet, så det er parat til fremtidens energiløsninger? Vil du være med til at bygge nye tekniske installationer og rør, der kan understøtte transporten af både grønne gasser, brint og naturgas i transmissionsnettet til brug nationalt og til eksport?

Brænder du for at enable ny teknologi og understøtte gasudviklingen med projektledelse og tekniske kompetencer? Er du som leder optaget af at motivere, inspirere og skabe resultater?

Energinet

Den grønne omstilling gør planlægningen af fremtidens gastransmissionsnet mere kompleks, og som Director for Teknologi og Projekter står du i spidsen for en forandringsrejse med fortsat fokus på at imødekomme de øgede krav om fleksibilitet og robusthed i gastransmissionsnettet, som den grønne omstilling medfører.

Energinet
Gem
Energinet
Product Owner til EnergiOprindelse

Energinet, Fredericia

Vær med til at accelerere rejsen mod den grønne omstilling – i Danmark og internationalt.

Energinet

Som Product Owner er du med til at omsætte visioner til konkret IT-udvikling på det nye digitale produkt EnergiOprindelse, hvor vi sætter "strøm" til data, som vi allerede har, og skaber ny premium-dokumentation af den grønne værdi – med potentiale for både grønt elforbrug, sektorkobling og fremtidens grønne brændstoffer.

Dine konkrete opgaver omfatter:

 • At definere løsninger i samarbejde med interessenter og udviklerteam
 • At definere user stories i samarbejde med teamet og løbende udbygge, trimme og prioritere teamets backlog
 • At sikre tæt samarbejde med EnergiOprindelses Product Manager og øvrige teams
Energinet
Gem
Energinet
Product Manager til EnergiOprindelse

Energinet, Fredericia

Vær med til at accelerere rejsen mod den grønne omstilling – i Danmark og internationalt. Som Product Manager sætter og udlever du visionerne for det nye digitale produkt EnergiOprindelse, hvor vi sætter "strøm" til data, som vi allerede har, og skaber ny premium-dokumentation af den grønne værdi – med potentiale for både grønt elforbrug, sektorkobling og fremtidens grønne brændstoffer.

Energinet

Som Product Manager får du en central rolle på tværs af selvstyrende agile teams, som i fællesskab leverer produktet. Til hvert team er tilknyttet en Product Owner, som ejer backloggen og som du har et meget tæt samarbejde med.

Dine konkrete opgaver omfatter:

 • Etablere og forankre vision baseret på kundebehov og forretningsmål
 • Udarbejde product roadmap, goals, epics og features i samarbejde med bl.a. Product Owner
 • Varetage det eksterne fokus for produktet
 • Understøtte teamets Product Owners, Scrum Master og udviklere
Energinet
Gem
Energinet
Kommercielt orienteret Senior Product Manager

Energinet, Fredericia

Du er med til at fremme den grønne udvikling i Danmark gennem strategien ”Bygherre i den grønne omstilling”. Strategien skal sikre, at den fremtidige overordnede el-infrastruktur understøtter den grønne omstilling. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med udvalgte strategiske leverandører, der skal bidrage med at bygge den fremtidige infrastruktur.

Energinet

Dit overordnede ansvar er at udarbejde produktstrategi, herunder initiere nye udviklingstiltag og sikre projekternes gennemførsel. Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

 • Udforme produktstrategi, herunder udvikle det fremtidige roadmap
 • Udarbejde prioriteringskriterier for valg af projekter
 • Balancere drift og udvikling, herunder opfølgning på KPI’er
Energinet
Gem
Energinet
Junior Product Manager

Energinet, Fredericia

Du får her mulighed for at komme ind i en fokuseret udviklingsstilling, hvor ambitionen er, at du om ca. 2 år kan indgå i en fuld Product Manager-stilling.

Dit overordnede ansvar er at supportere den øvrige afdeling med opgaver relateret til udarbejdelse af produktstrategien. Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

Energinet
 • Bidrage med at udforme produktstrategi, herunder fremtidige roadmap
 • Bidrage med at udarbejde prioriteringskriterier for valg af projekter
 • Bidrage til at udforme metode og processer for samarbejde med interne og eksterne stakeholders
Energinet
Gem
Energinet
IT-infrastrukturarkitekt

Energinet, Fredericia

Har du evnerne til at skabe et helhedsorienteret design af IT-infrastruktur? Og kan du arbejde holistisk med arkitektur-opgaver på tværs af flere platforme?

Energinet

Så grib chancen og kom med på holdet, der ikke alene sætter retningen for Energinets infrastrukturarkitektur men også ruster os til fremtiden og den grønne omstilling.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Opbygge arbejdet med infrastruktur som produkt
 • Opbygge arbejdet med infrastrukturens life-cycle
 • Sikre, at de rigtige infrastrukturplatforme og driftsmodeller hertil er til stede
 • Være tovholder og bindeled imellem vores teams og produkter, og være med til at sikre at de gode tanker bliver omsat til handling.
Energinet