PwC

Til alt det, du er. Og alt det, du kan blive.

Som en del af PwC er du både en del af en markedssucces og et sted, der er rart at være. Det er i samspillet mellem de to, at tilliden opstår, karrieren udvikler sig, og hvor du og dine kolleger er med til at finde løsninger for erhvervslivet og for det samfund, vi alle sammen er en del af. Det er derfor, vi siger: Succes skaber vi sammen.

Om PwC Danmark

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er over 2.600 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi arbejder med samfundsansvar med fokus på mennesker, mindset og miljø, hvor vi har en ambition om at være net zero senest i 2030. Globalt er vi 328.000 PwC'ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende.

PwC i tal:
  • 328.000 ansatte globalt
  • 2.600 ansatte i Danmark
  • 152 lande

Karriere- og udviklingsmuligheder

Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer i en levende og inspirerende kultur for alle, der gør karriere hos os. For os handler fleksibilitet om, hvilke muligheder og ordninger vores medarbejdere har for at skabe en fleksibel hverdag og gøre karriere på en måde, der passer dem. Vi arbejder i et åbent, dynamisk og inspirerende miljø, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder og opgaver.

Vi er alle med til at skabe et imødekommende arbejdsmiljø, hvor vi respekterer hinanden. Dette mener vi bidrager til vores unikke position i markedet, hvor vi både er kendt for vores markedssucces og vores arbejdsplads, der af vores medarbejdere beskrives som et rart sted at være.

Hos PwC står du aldrig alene. Du får en career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får tilrettelagt din karrierevej, så du kommer på de rette projekter og får udviklet de rette kompetencer. På den måde vil du også meget hurtigt få kundeansvar, hvor du får skærpet din forretningsforståelse. Men det er ikke kun din career coach, der har fokus på, at du kan udfolde dig i PwC. Vi ved, at mennesker er forskellige og har forskellige behov for, hvordan arbejdslivet skal se ud. Derfor skaber vi fleksible rammer for din hverdag hos PwC.