Kuehne + Nagel A/S

Vi former fremtidens logistikløsninger. Kom med ombord!

Vi er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder – og har været det siden 1890. Vores danske hovedkontor ligger i Taastrup, og derudover har vi afdelinger i Kastrup, Aarhus, Fredericia, Esbjerg og Odense.

Med over 80.000 medarbejdere globalt fordelt på over 1.300 kontorer i mere end 100 lande har vi en stærk markedsposition, som skyldes vores innovative og bæredygtige logistikløsninger inden for søfragt, luftfragt og vejtransport.

Det er disse innovative løsninger inden for logistik, der får vores kunders gods frem til tiden, da vi sætter en ære i at forudse og imødekomme deres forventninger.

80.000+ MEDARBEJDERE. 1.300+ KONTORER. 100+ LANDE.

En global virksomhed med et lokalt sammenhold

Med over 300 medarbejdere i Danmark er vi en mellemstor virksomhed, hvor det gode samarbejde på tværs af afdelinger og funktioner er i centrum. Som medarbejder hos os har du desuden gode muligheder for at prøve kræfter med et nyt område eller måske arbejde på et af vores kontorer i udlandet. Vi har mange spændende stillinger inden for spedition og logistik, finans, salg, IT og meget mere.

Og så er der fart over feltet i vores branche. Du får derfor masser af ansvar og stor indflydelse på dit job og din hverdag. Vores forretning er ikke kun kundernes fremtid, men også din.

Et fælles formål – og fokus på mennesker og miljø

Vi gør en forskel for vores kunder ved at sørge for, at de transport- og logistikløsninger vi tilbyder, holder deres supply chain kørende. Her bidrager du i høj grad til, at godset når frem til tiden – uanset om det drejer sig om nødhjælp, flyreservedele eller tøj.

Vi er certificeret af Great Place to Work og arbejder derfor også aktivt med at være en rar arbejdsplads, hvor alle medarbejdere føler sig værdsat. En arbejdsplads med hjerterum, støtte og sparring kolleger imellem og plads til, at du kan være dig selv.

Herudover har vi målrettet fokus på at reducere vores Co2-udledning. Derfor har vi udviklet vores helt eget Net Zero Carbon-program, som du kan læse mere om her. Også blandt vores medarbejdere er der stort fokus på at gøre noget godt for miljøet og de lokalsamfund, vi er en del af. Som virksomhed bakker vi op om mange initiativer som eksempelvis affaldsindsamling og maddonationer til velgørende formål. Vi tror på at sætte handling bag vores ord.


Du har en masse at glæde dig til

Du kommer på et skræddersyet onboardingforløb og deltager i et introduktionskursus på hovedkontoret, hvor du møder dine kommende kolleger og lærer os bedre at kende.

Vi opfordrer vores medarbejdere til at handle mere miljøvenligt og imødekommer alle gode forslag – lige fra at plante et træ på fødselsdage til at samle skrald i nærområdet, som en fælles aktivitet.

Vi har både lokale personaleforeninger, hvor vi for eksempel tager på en 1-dagsskitur eller på sushikursus sammen, ligesom vi har vores store årlige fællesfest for alle medarbejdere. Vores sociale sammenhold betyder alverden for os!


Læs mere om Kuehne+Nagel her

Se vores ledige stillinger her