NIELSENs

 

NIELSENs er en moderne familieejet modevirksomhed, som blev grundlagt af Jørgen Nielsen tilbage i 1961 under navnet 'Jørgen & Jørgine'. Ved et generationsskifte i 2006 skiftede virksomheden navn til 'NIELSENs', og den drives i dag af de 3 søskende Søren Bebe Nielsen, Susan Bebe Andersen og Jesper Bebe Nielsen.

Hos NIELSENs finder du altid den sidste ny mode til dame, herre og teenz (8-16 år) til meget konkurrencedygtige priser. NIELSENs forhandler udover sine egne populære kvalitetsmærker også en lang række kendte og populære mærker fra eksterne leverandører. 

En af NIELSENs kerneværdier er altid at tilbyde kunderne et stort udvalg af moderne kvalitetstøj til hele familien.

NIELSENs har hovedkontor i Odense SV, hvor bl.a. designafdeling, indkøbsafdeling, marketingafdeling, bogholderi samt centrallager er placeret. 

Virksomheden har igennem mange år været i vækst, og består i dag af 18 NIELSENs butikker, primært i Jylland og på Fyn samt to butikker på Sjælland. Der er fortsat store ambitioner om vækst, bl.a. gennem kontinuerlig konceptudvikling af varesortiment og butikker, samt ved åbning af nye butikker på attraktive placeringer i Danmark. 

Der er ca. 250 engagerede og dedikerede medarbejdere ansat i NIELSENs i dag. De prioriterer alle højt at være de bedste til kundeservice. Løbende bliver salgspersonalet uddannet i at yde en personlig service og give kunden en unik kundeoplevelse, uanset om man besøger NIELSENs i Nordjylland eller på Sydsjælland.