Gorrissen Federspiel

Evaluering

Positiv kommentar

Flot kontor - stolte traditioner. Har tidligere været et firma, hvor ordentlighed stod højt på agendaen.

Negativ kommentar

Et firma, som udadtil praler af en holistiske tilgang til individet, men som internt praktiserer nul-tolerance over for fejl samt management by fear. Det er hverken holistisk ej heller sympatisk. Har folk først smagt på ordet stress, er de færdige i firmaet. Den siddende direktion har ikke den fornødne tillid eller troværdighed til at fastholde de dygtigste medarbejdere. Meget ærgerlig udvikling.

Evaluering

Positiv kommentar

Meget ambitiøst miljø, hvor der er store krav til kvalitet, gå-på-mod og initiativ. Du vil møde dygtige medarbejdere på alle niveauer, og det giver mulighed for at udvikle sig hastigt. Der er fredagsbar hver fredag, og der er generelt gode muligheder for at opbygge relationer på kryds og tværs af afdelingerne. Det generelle support-niveau er strålende, og der er fokus på, at medarbejderne kan fokusere på at levere på højeste niveau hele tiden.

Negativ kommentar

Kritik på dit arbejde er hård, kontant - men for det meste også konstruktiv. Der er en implicit forventning om, at man er tilgængelig i sin fritid, både i hverdagen, weekenden og ferier. Det er normalt, at man møder mellem kl. 8 og 9, og ligeså at man ikke går før kl. 17 medmindre man har børn eller i særlige tilfælde. Hvis man går tidligere forventes det, at man logger på senere og arbejder videre. Der er stadig en hierakisk opbygning i firmaet, og det skal man være opmærksom på og accepterer.