Forsvarets Efterretningstjeneste

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
Linux Kompetence

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Vil du være med til at modernisere og optimere it- løsninger, så Danmark fortsætter med at være et sikkert sted at være? Så bliv en del af en helt unik arbejdsplads, hvor vi har en sund kombination af faglige udfordringer og en god work-life balance.

Du bliver en del af et mindre team og kommer til at arbejde sammen med både autodidakte, akademikere og kolleger med en militær baggrund. Vi nyder vores tværfaglighed og har en stor rummelighed i forhold til de forskellige måder, vi gør tingene på.

Din kerneopgave bliver at arbejde med it-operations, som var det et software problem, og spille ind i vores strategi og principper. Vi koncentrerer os primært om den operationelle side af systemet, altså drift af software og hertil hvordan det kan automatiseres. Dette gøres med målet om at skabe mere skalérbare og robuste løsninger.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
HR-dataanalytiker og faglig tovholder

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Er du stærk til at identificere forretningsudfordringer og styringsbehov – og til at skabe konkrete løsninger, som understøtter FE’s kerneopgave?

Til vores HR-afdeling søger vi en dataanalytiker, der formår at omsætte HR-data til enkle, intuitive overblik, der kan øge forretningsindsigten og identificere trends, der møder FE’s behov.

Som HR-dataanalytiker bliver du den faglige tovholder i teamet med ansvar for vedligehold og udvikling af rapporter og dataområdet.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i dataunderstøttelsen af en kompleks organisation. Du vil være omdrejningspunktet for udvikling og drift af de rapporter og overblik, som sammenstiller og visualiserer centrale HR- nøgletal for FE’s direktion. Dine opgaver vil således omfatte både den løbende drift, herunder løbende databehandling og fejlrettelser, samt udvikling af nye rapporteringsløsninger.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
Brænder du for at arbejde med HR på strategisk og operationelt niveau?

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Vil du være med til at sikre, at FE har de rette kompetencer nu og i fremtiden? FE’s HR-afdeling er både i vækst og på en rejse. Derfor leder vi lige nu efter flere nye kolleger, der både kan og vil bidrage til, at vi lykkes.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at være med til at definere opgaveløsningen.

Som HR-forretningspartner har du fokus på organisatorisk performance og at understøtte lederne.

En vigtig opgave er rekruttering. Du får mulighed for at arbejde med hele ansættelsesprocessen fra udarbejdelse af stillingsprofiler og jobannoncer til screening og test af ansøgere, ansættelsesinterviews og kontraktforhandling.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kontorchef til Juridisk Afdeling

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

FE har to juridiske afdelinger, som varetager de juridiske opgaver i FE, herunder juridisk rådgivning og legalitetskontrol vedrørende både efterretningsmæssige forhold og Center for Cybersikkerheds virksomhed.

Du vil blive chef for den ene af de to afdelinger og få det daglige ansvar for opgaveløsningen i afdelingen i koordination og samarbejde med chefen for den anden juridiske afdeling.

Opgaverne omfatter navnlig:

  • juridisk rådgivning i såvel konkrete operationer som generelle sager
  • legalitetskontrol (forudgående juridiske godkendelser og bagudrettet egenkontrol)
  • intern undervisning
  • udarbejdelse af interne juridiske retningslinjer
Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
Systemadministrator

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Er du vores nye systemadministrator og har du mod på at blive udfordret i en af Vestens mest dynamiske efterretningstjenester, så læse videre.

Vi søger en kollega, der brænder for komplekse teknologiske løsninger og er nysgerrig på at lære nyt.

Hvis du samtidig vil være med til at sikre stabil drift og udvikling af nogle af vores mest kritiske systemer? Så er det måske dig Forsvarets Efterretningstjeneste har brug for.

Du kommer til at arbejde i team bestående af forretningsfolk, it-folk og leverandører. Du vil i det daglige arbejde med en stor variation af teknologier, nogle du kender og nogle der vil være nye for dig.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
DEVOPS til cyberplatforme

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Sidder du i dag i en rolle som it-konsulent, DevOps konsulent, systemadministrator eller lignende og er klar til dit næste skridt i karrieren, så har Forsvarets Efterretningstjeneste et spændende tilbud til dig. Vi har brug for en til at tage rollen som DevOps på vores cyberplatforme

Du bliver del af et team bestående af højt kvalificerede kollegaer, der bruger hver dag på at sikre platformenes stabilitet og tilgængelighed. Du vil derfor skulle arbejde i et velfungerende team og sikre at stabil drift og den fortsatte udvikling af platformene.

Vi vil bestræbe os på, at du bliver fagligt udfordret på dagligt basis. Du vil møde engagerede kollegaer, der ser et formål med at arbejde for Danmarks sikkerhed. Derudover få du mulighed for at arbejde med it i en dynamisk efterretningstjeneste. En mulighed du ikke får andre steder.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
IT-sikkerhedsarkitekt som kan omsætte risk og compliance til operationel rådgivning

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Trives du som go-to person, der med fingeren på pulsen kan rådgive kolleger om risk og compliance, når komplekse it-sikkerhedsspørgsmål melder sig? Hvis ja, så læs videre, for vi har en ledig stilling som it-sikkerhedsarkitekt.

Som it-sikkerhedsarkitekt bliver du en del af sikkerhedsorganisationen, der har ansvaret for sikkerheden på FE’s it-systemer. Du skal bl.a. fungere som operationel sikkerhedsrådgiver både i forhold til forretningen og it-driften, og dermed være go-to person, når komplekse sikkerhedsspørgsmål melder sig.

Vi arbejder ud fra en vision om, at data og systemer skal være sikre og pålidelige, gennem etableringer af velfungerende it-løsninger. Risk og compliance er omdrejningspunkt for alle vores it-løsninger.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
FE søger en skarp analytiker der brænder for at sikre Danmark mod terror

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Som operativ analytiker i Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) Center for Kontraterror bliver du en del af et dynamisk miljø af dygtige kolleger med vigtige og spændende opgaver. Du kommer til at samarbejde med kolleger med meget forskellige baggrunde og fagprofiler, og er du typen, der ser muligheder snarere end begrænsninger, kommer du til at befinde dig godt. Du vil få adgang til et unikt vidensgrundlag, som du selv skal være med til at videreudvikle.

Du har et stort engagement og idérigdom, du tager initiativ, og du formår at arbejde kreativt og målrettet på at løse opgaverne. Udtalt nysgerrighed, vedholdenhed, gennemslagskraft og sans for detaljen er afgørende for, at du får succes som operativ analytiker i FE’s Center for Kontraterror.