Forsvarets Efterretningstjeneste

1.450 følgere

Forsvarets Efterretningstjeneste som arbejdsplads

16 evalueringer, 3 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Forsvarets Efterretningstjeneste?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Forsvarets Efterretningstjeneste.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) har tre hovedopgaver: Danmarks udenrigsefterretningstjeneste, den militære efterretnings- og sikkerhedstjeneste samt national it-sikkerhedsmyndighed.

Som udenrigsefterretningstjeneste skal FE indhente, analysere og formidle oplysninger om forhold i udlandet af betydning for Danmark og danske interesser.

Det er i efterretningsarbejdet, at FE bruger sine særlige muligheder for at indhente oplysninger i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed. FE's efterretningsmæssige arbejde er ikke rettet mod danskere eller personer, der opholder sig i Danmark. På særlige afgrænsede områder arbejder FE dog også med trusler i Danmark, især i rollen som sikkerhedsmyndighed samt i arbejdet med internettrusler mod danske mål.

I 2012 blev Center for Cybersikkerhed (CFCS) oprettet som en del af FE. CFCS skal bidrage til at beskytte Danmark mod internettrusler og herunder opdage, varsle om og imødegå cyberangreb mod danske interesser. CFCS varetager opgaven som national it-skkerhedsmyndighed. netsikkerhedstjeneste og telemyndighed.

FE har i Danmark arbejdssteder i Kastellet i København, på Sandagergård (Amager), Østerbro samt en indhentningsstation ved Hjørring.

Tjenesten har siden 1967 været direkte underlagt Forsvarsministeriet

I 2010 overtog Thomas Ahrenkiel jobbet som chef for FE efter kontreadmiral Finn Hansen. Thomas Ahrenkiel blev dermed den første civile chef for FE.

I 2015 overtog Lars Findsen efter Thomas Ahrenkiel. Lars Findsen har været chef for Politiets Efterretningstjeneste tilbage i 2002.

FE kontrolleres af Tilsynet med Efterretningstjenesterne, et særligt folketingsudvalg kaldet Kontroludvalget samt af Rigsrevisionen.

Kilde: http://wikipedia.org, hentet den 27-06-2016

Regnskab for Forsvarets Efterretningstjeneste

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Forsvarets Efterretningstjeneste

Registreret navn

Forsvarsstaben

Momsnummer

DK27186823

Selskabsform

Statslig administrativ enhed

Etableret

2004

Antal ansatte

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Forsvarets Efterretningstjeneste

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Forsvarets Efterretningstjeneste. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100 København Ø
https://fe-ddis.dk/da/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Forsvarets Efterretningstjeneste? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.