T. Hansen Gruppen A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Rabatordning

Negativ kommentar

Distrikchefer og kædechefer er komplet uduelige og presser butiksmedarbejderne til at arbejde hårdere og hårdere, indtil man går psykisk ned. De bliver ved med at skære ned på medarbejdere, men arbejdet er det samme eller mere. MUS-samtaler eksisterer ikke i koncernen, og der er ingen arbejdsmiljørepræsentant. Latterligt lavtlønnet, overenskomst kender hverken souschef eller butikschef til, havde LANGT over 160 timer og over 200 timer flere måneder alligevel fremgik overarbejdsbetaling ikke en eneste gang på lønsedlen, ej heller afspadsering 1-1,5 eller 1-2, denne regel kender ledelsen ingen gang til. Og er man utilfreds og stiller sig uforstående herom så bliver man bare truet til at sige op.

Evaluering

Positiv kommentar

•Rabatordning. •Karrieremuligheder. •Uformel omgangstone. •Vekslende hverdag på jobbet.

Negativ kommentar

•Ledelsen er iskold og ubeskriveligt ligeglade med deres ansatte. •Meget lavtlønnet og chefer er ikke omfattet af overenskomst. •Chefer er ansat på 45 timer og skulle der forekomme overarbejde (+timer) slettes de når man rammer næste vagtplansperiode hvis ikke man har fået dem afspadseret. •Krudtsæsonen bærer præg af åndssvage lange vagter, opkald om natten, kummerlige arbejdsforhold og absolut ingen anderkendelse el. belønning. •Bonusordninger ift. krudtsæsonen overholdes ikke. De gør alt de kan for at tage bonussen. •Uopnåelige salgsbudgetter •Forskelsbehandling af anden verden - især når det kommer til butikschefer. Dette omfatter: løn, fridage, personaletøj, responstid osv. •Intet tilskud til sikkerhedssko (dem de giver de ansatte føles som at spænde murbrokker på fødderne) •Mangel på personalemøder, mus-samtaler, arbejdsmiljørepræsentant og løbende samtaler med ansatte.

Evaluering

Positiv kommentar

Hvis du har styr på driften og resultaterne, er det et job med frihed under ansvar. Dagligdagen er alsidig og man møder en masse nye mennesker. Man kan sige tingene ligeud, og kulturen er ret afslappet.

Negativ kommentar

Tvunget 45 timer for Sous- og butikschefer. Lønnen er alt for lav for ledere, og langt under gennemsnittet, især i forhold til det tvungne timeantal. Bonus-systemet er ringe, og kører ikke engang efter faste satser. Krudtperioden er kaotisk, og reglerne for blandt andet alarmkørsel midt om natten og telefon standby ved tidlige krudtleveringer, bliver hverken belønnet eller overholdt. Driften kommer før mennesket, og din hverdag skal passe ind hos dem og ikke omvendt. Hvorfor skulle man diskutere med en DC, om det var okay at gå kl 15 en dag om ugen, når man var der til 18 eller 19 de 4 øvrige dage. Dårlig eller næsten fraværende oplæring i dækmontager, cykler og mange andre varegrupper, hvor du forventes at kunne performe og hjælpe kunderne.

Evaluering

Positiv kommentar

Mulighed for at tage ekstra ansvar og skabe egen kultur

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Fair rabatordning

Negativ kommentar

Ringe løn, umoden ledelse, lytter ikke til feedback og værdsætter mere eller mindre ikke de butiksansatte, som ikke er butikschefer.

Evaluering

Positiv kommentar

Hverdagen i Thansen er hyggelig og uformel. Der er et godt kammeratskab blandt kollegerne og butikschefen.

Negativ kommentar

Koncernen er på nogle punkter meget nærrige, og ringe til at værdsætte deres ansatte. Dog giver de en ret attraktiv rabatordning.

Evaluering

Positiv kommentar

Vil du give den gas og vise at du kan noget så bliver du bemærket positivt. Hårdt arbejde er vejen frem og dem der holder på kan blive til hvad de vil.

Negativ kommentar

Du er dig selv nærmest - du vil i butikkerne kunne opnå et godt sammenhold - på hovedkontoret er det "alle mod alle". Værdsætter du en god virksomhedskultur hvor man passer på hinanden så glem thansen.

Evaluering

Positiv kommentar

God mulighed for at stige i graderne. Ungt personale.

Negativ kommentar

En butikschef/souchef bliver ikke så gammel i thansen, da det er umuligt at have et familieliv, samtidig med en leder stilling i deres butikker. Ligegyldigt hvor hurtigt du løber, er det aldrig hurtigt nok. Vil absolut ikke anbefale at tage et job her.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Dårlig ledelse, ingen hjælp at hente. Det psykiske arbejdsmiljø er dårligt.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode muligheder for at vokse i firmaet. Jeg har set elever blive butikschefer, efter endt uddannelse. Butikschefer kan blive distriktchefer osv.. Samarbejde mellem ledere og sælgere i butikkerne er god, har du nye ide'er, så lyttes der. Gode bonus muligheder, hvilket dog kræver at du tager jobbet seriøst.. Men det er også med til at gi' dig et "kick", når man har lavet et stort salg, og det er virkeligt fedt!

Negativ kommentar

Der skal knokles for at man kan vise sit værd, ellers er du bare et nummer i systemet, som ikke sælger nok. Dermed er du et let offer for at blive udskiftet. Man skal være klar på en del weekendarbejde, samt man kan ikke holde fri i juletiden, da det er den bedste sæson i salg, med både julegaver og nytårskrudt.

Evaluering

Positiv kommentar

Flinke kollegaer, har lært at hvis man ikke har noget positivt at sig, skal man holde det for sig selv.

Negativ kommentar

Har lært at hvis man ikke har noget positivt at sig, skal man holde det for sig selv.

Evaluering

Positiv kommentar

Man får hurtigt skabt et godt sammenhold i de teams der er ude i de forskellige butikker. Personalerabat kan være et af de få gode ting der er ved arbejdspladsen. Hvis man vil, kan man godt gå hen og lære et par salgstricks på deres salgsforløb (Mit Thansen forløb) Der er en lille mulighed for at arbejde sig op af i virksomheden, hvis man har de rigtige forbindelser i virksomheden. (Ellers stopper de fleste inden de bliver butikschef)

Negativ kommentar

Ledelsen er kold og kynisk.. medarbejderne ude i butikkerne bliver kun set som et redskab til at kunne tjene penge. Personalet er ikke værdsat og ens indsats er heller ikke værdsat. Firmaet har et slogan mellem ansatte der lyder "Blåt Er Godt!" og det er også fint, men man skal høre det 24-7 og er man ikke med på vognen med det samme er det bare ud på gaden igen! Der er kontstant overvågning af alle medarbejderne og der bliver lavet salgsbudgetter der er fuldstændige uopnåelige.

Evaluering

Positiv kommentar

Utroligt dygtige og hårdtarbejdende medarbejdere der alle spiller på samme "blå" hold med en visionær ledelse, der både inspirerer til hårdt arbejde i højt tempo såvel som retmæssig belønning. Man skal være modig, fokuseret og villig til at tage imod (konstruktiv) kritik - herfra er mulighederne for faglig udvikling enorme.

Negativ kommentar

Der er en tendens til at tage på i vægt som ansat hos Centrallageret pga. den gode kantineordning :-)

Evaluering

Positiv kommentar

Fine arbejdstider, til tider gode kollegaer og en god portion frihed.

Negativ kommentar

Dårlig kantine (på tvunget tilmeldelse), dårlig tilbagemelding og utrolig dårlig ledelse. Forvent IKKE, at blive rost i nogen form. Forvent IKKE at der bliver gjort noget ved dine indsigter og fundne fejl. Forvent IKKE, at du er mere end en udskiftelig brik, der kun har til opgave at profit-maksimere. Uden tvivl, den mest ligeglade ledelse, jeg nogensinde har mødt.

Evaluering

Positiv kommentar

Tag hjernen af når du møder, smid alt personlighed og GØR hvad der bliver sagt

Negativ kommentar

Mannagement by fear

Evaluering

Positiv kommentar

Der er intet godt at sige om denne virksomhed som ansat andet end du får personale rabat

Negativ kommentar

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at tage et arbejde i denne virksomhed, de behandler deres personale rigtig skidt.

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine

Negativ kommentar

Dårligt kultur, og ret dårligt arbejds miljø.

Evaluering

Positiv kommentar

En virksomhed med mange muligheder

Negativ kommentar

HELT fra toppen af ledelsen er det iskold business! Sådan kan du godt skabe en succesfuld virksomhed - men som medarbejder bliver du ikke værdsat. En kynisk holdning til at medarbejdere KUN er et redskab til at tjene penge.

Evaluering

Positiv kommentar

Sammenholdet i butikkerne er fantastisk

Negativ kommentar

Distrikchefer og kædechefer er komplet uduelige og presser butiksmedarbejdere til at arbejde hårdere og hårdere, indtil man går psykisk ned. De bliver ved med at skære ned på medarbejdere, men arbejdet er det samme. Vi endte med at være 2 på en lørdag.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er altid travlt - vil man frem i bussen er der masser af muligheder!

Negativ kommentar

Man er sig selv nærmest - ikke så meget samspil