JN Data A/S

Hvem er JN Data?

Næsten hver gang danskerne bruger deres mobilbank eller gennemfører en betaling, kan de sende os en venlig tanke. Som medarbejder i JN Data er du nemlig med til at drifte Danmarks økonomi. Vi har ansvaret for finansiel it-infrastruktur, der når ud til millioner af danskere og over 40.000 ansatte i 200 banker og realkreditinstitutter. Du kan også sige, at vi gør det usynlige.

Du kan udvikle dig både dybt og bredt, og du kan arbejde med stort set alle teknologier i en sjældent set skala – både on-premise og med cloud. Vi søger altid den næste forbedring og har beredskabet klar. Vi er super seriøse og går ikke på kompromis, for vores løsninger skal altid virke.

Sammen med dine 850 kolleger i Silkeborg, Roskilde og Warszawa er du med til at få drift, udvikling og compliance til at virke. Engagementet er tårnhøjt, og vi er vilde med vores job. Vi sætter dig og dit arbejdsliv højt på agendaen og har fokus på din trivsel og udvikling. Vi er klar, vi er ambitiøse, og vi er der for hinanden. We’re on!

Medarbejdere taler sammen foran JN Data

Fleksible rammer

Vores medarbejderes trivsel er vigtig for os, og vi tager hensyn til den enkelte. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider, og vi arbejder ikke kun på kontoret, men også hjemmefra. Vi tror på, at vores medarbejdere præsterer bedre under fleksible rammer, hvor det er tydeligt, hvad der forventes af dem.

Gode ansættelsesvilkår

Som medarbejder hos JN Data er du sikret nogle gode ansættelsesvilkår. Vi tilbyder bl.a. attraktiv honorering af vagter og tilkald, god pensionsordning, flekstid, 5 ekstra feriedage og 5 omsorgsdage årligt, forhøjet ferietillæg, gruppelivsforsikring, sundhedssikring, tandforsikring og fuld løn under barsel.