3

Gem
3 Analytisk og ansvarsfuld studentermedhjælper til Supply Chain hos 3

3, København

Kunne du tænke dig at supplere dine studier med relevante erfaringer fra en virksomhed med fart på? Vil du være med til at sikre og optimere forsyningskæden? - Så er dette job lige noget for dig!

Du bliver en del af Supply Chain & Financial Strategic Projects teamet, der består af syv medarbejdere. Teamet referer ind til CFO’en for 3 og har ansvaret for at sikre forsyningskæden og drive finansielle strategiske projekter.

Som studentermedhjælper vil du stifte bekendtskab med Supply Chain i en vækstorienteret virksomhed.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i, at:

 • Design af processer, værktøjer og KPI’er for at sikre bedre kontrol på tværs af organisationen
 • Udarbejde og forbedre operationel og finansiel rapportering
 • Mulighed for at deltage i lanceringen af nye telefoner og produkter i tæt samarbejde med de kommercielle afdelinger
Gem
3 Erfaren Change Management Consultant til at rådgive 3’s topledelse

3, København

Hos 3 driver vi forandringer i organisationen med øje for den sunde forretning samt et strategisk sigte, men vi kan blive endnu skarpere når vi som virksomhed tager springet ind i en fremtid, hvor 5G og nytænkning er nøgleord. Derfor har vi brug for dig til at drive og udvikle programmer samt rådgive 3’s topledelse i en nyoprettet stilling som Change Management Consultant – stillingen refererer til Executive VP/COO på vores hovedkontor i København.

Vores dagligdag er karakteriseret af et fladt hierarki, og beslutningsvejene er korte. Vi træffer vores beslutninger med et strategisk perspektiv, men du får ansvar for og frihed til at rådgive om de løsninger, du mener er bedst. Det stiller krav til din nysgerrighed og åbenhed, og vi finder det værdifuldt, at du selv kan handle proaktivt samt stå fagligt solidt i din ledelsesrådgivning.

Gem
3 IoT Sales Consultant

3, København

Falder det dig naturligt at tale med mennesker og bygge relationer? Har du lyst til at blive en del af et brand, hvor optimisme, fremgang og muligheder er nøgleordene? Så søger vi lige nu en dedikeret kollega til at sælge IoT connectivity. Så ønsker du at starte på en fantastisk karrierejse, hvor mulighederne er mange, så læs med her.

3 Sales søger en IoT Sales Consultant til at dække hele Danmark på salg af vores IoT løsninger. Du skal tænde på at gøre de danske virksomheder mobile, mere fleksible og mere effektive, da vi hos 3 elsker at gøre tingene anderledes end vores konkurrenter. Jobbet kræver, at du er en dygtig hunter og sætter en ære i at leverer salg med god kvalitet.

Det er ikke et krav at du er ekspert i IoT. Bare du har værktøjskassen i orden inden for salg, så skal vi nok lære dig resten.

Gem
3 Skarp Business Controller med appetit på frihed, sparring og ledelsesrådgivning

3, København

Hos 3 driver vi en sund forretning med stabil vækst over mange år, men vi kan blive endnu skarpere i udviklingen af vores finansielle modeller og KPI’er, så vi som forretning kan tage springet ind i en fremtid, hvor 5G og nytænkning er nøgleord. Derfor har vi brug for dig til at udvikle og drive samarbejdet med vores kommercielt ansvarlige, og her får du brug for dine evner både som talknuser og som intern rådgiver.

Vores dagligdag er karakteriseret af et fladt hierarki, og beslutningsvejene er korte. Vi træffer vores beslutninger med et økonomisk strategisk perspektiv, men du får ansvar for og frihed til at vælge den tilgang, du mener er bedst. Generelt er der i stillingen mere fokus på at finde forretningsmæssigt sunde løsninger end på traditionelle controlling-opgaver.

Gem
3 Projektleder til Salg

3, København

Brænder du for projektledelse? Griber du initiativer, og mestrer at samle trådene og sikre fremdrift? Så er du måske vores nye kollega.

Som Projektleder skal du lede og drive interne projekter på tværs af Sales og resten af organisationen. Du skal i tæt samarbejde med ledergruppen identificere udfordringer og udviklingspotentialer. Din opgave vil bestå i at gribe de projekter og initiativer, der fødes i ledergruppen, og få dem til at ske.

Dine primære opgaver og ansvarsområder

 • Identificere udfordringer og udviklingspotentialer i samarbejde med ledergruppen
 • Udarbejde beslutningsgrundlag og business cases
 • Projektleder, herunder drive og evaluere projekter samt synliggøre resultater
Gem
3 Sælger søges til privatmarkedet

3, Aalborg

Du behøver ikke at have salgserfaring… Det skal vi nok lære dig!

Dine opgaver bliver at:

 • Ringe til eksisterende 3 og OiSTER kunder og skabe mersalg
 • Lytte og tale med alle slags mennesker og forstå deres behov
 • Have ansvaret for egne salgsbudgetter

Vi tilbyder:

 • Fast høj grundløn - uanset hvor meget du sælger
 • Provision uden loft
 • Superlækker kantineordning
Gem
3 Logistikassistent søges til vores netværksafdeling.

3, København

Er du en dygtig og servicemindet projektassistent, som vil være med til at gøre en forskel i kvaliteten af det netværk vi leverer i 3. Så læs videre her.

Du vil blive en del af teamet Site Engineering, som indgår i netværksafdelingen Network Engineering. Teamet består af 5 dygtige kollegaer. Vores opgave er at bygge nye antennepositioner i hele Danmark for at gøre vores netværk endnu bedre. Vi har ofte mange bolde i luften, men vi løfter i flok og vi har det sjovt, mens vi gør det. Til daglig vil du, sammen med resten af teamet, referere til Lars, som er Site Engineering Manager.

Du får bl.a. ansvar for at:

 • Håndtere logistik af materialer i samarbejde med Logistics & Warehouse Manager
 • Administrere/koordinere vareforsendelser til samarbejdspartnere
Gem
3 Nysgerrig Business Controller med sans for detaljen og appetit på frihed

3, København

Hos 3 driver vi en sund forretning med stabil vækst over mange år, men vi kan blive endnu skarpere i udviklingen af vores finansielle modeller og KPI’er, så vi som forretning kan tage springet ind i en fremtid, hvor 5G og nytænkning er nøgleord.

Derfor har vi brug for dig til at drive samarbejdet med vores kommercielt ansvarlige, og her får du både brug for dine evner som talknuser og som formidler.

Hvad får du ansvar for?

 • Controller på content, hardware & tilbehør i samarbejde med de forskellige forretningsområder
 • Controller for supply chain inklusive lager og logistik
 • Beregning af og opfølgning på kommercielle tilbud og tiltag inklusive rentabilitetsanalyse af kørte kampagner
Gem
3 Butikskonsulent søges til 3butikken Fisketorvet

3, København

”Du skal søge det her job, hvis du vil have en hverdag med et godt sammenhold, og hvis du ved, at du kan få succes i en salgsrolle,” fortæller butikschef Mathias, der startede som butikskonsulent for lidt over 4 år siden, og i dag er butikschef i Lyngby og i gang med en HD-uddannelse.

Vil du være en del af et team, der har et meget stærkt sammenhold, og vil du have en tempofyldt hverdag med masser af sparring, så du hele tiden udvikler dig inden for både salg og service? Lige nu står alle vores dygtige og søde butikskonsulenter klar til at tage imod dig.

Som butikskonsulent foregår din dag på butiksgulvet, hvor du er i kontakt og dialog med vores mange kunder. Når du ikke ser kunderne i øjnene, er du – sammen med dine kolleger – med til at sørge for, at butikken er salgsparat – og klar til at opnå succes.

Gem
3 Barselsvikar til 3Business Support

3, København

En af vores gode medarbejdere i 3Business er i lykkelige omstændigheder, og vi leder derfor lige nu efter en dygtig kollega til at hjælpe i supporten under hendes barsel. Har du et uforbeholdent servicegen, og vil du være en del af topeliten, når det kommer til at levere service til 3Business erhvervskunder?

Vi lægger vægt på, at du er en god menneskekender, og dét at opbygge en personlig relation til dine medmennesker, er noget som du har flair for. Udover din relationsopbyggende tilgang og gode servicegen, leder vi efter en holdspiller, der samtidigt synes, at det er sjovt at tage ejerskab for egne opgaver med en proaktiv indsats.

Din primære opgave består i at være vores største erhvervskunders direkte vej til support, hvor du sidder klar til at yde en professionel og personlig service. Udover kundesupporten vil du komme til at supportere vores salgsteam, som løbende benytter sig af teamets assistance.