3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via sit eget 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3 har også et subbrand, OiSTER. 3 Danmark er ejet af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor AB (40%). 3 i Danmark har eksisteret siden 13. oktober 2003 og ledes af Morten Christiansen, som er CEO for 3 i Skandinavien.

3 var det første mobilselskab, som udrullede et 3G-netværk i Danmark. Mange eksperter og finansielle analytikere dømte 3 ude fra starten, og det lagde kimen til den ukuelighed og vindermentalitet, som fortsat præger kulturen hos 3. Vi har en gejst og vilje til at ville lykkes, til at ville vokse og vise, at eksperterne tog fejl.

3 er i mellemtiden blevet en succesfuld virksomhed, der har vendt underskud til stabilt overskud. 3 er den mindste spiller af de fire store teleselskaber i Danmark, og vi går benhårdt efter at vokse os større og få endnu flere kunder. 3 har i øjeblikket en markedsandel på lidt over 16%.

Vejen til vækst i 3 er, at vi er ambitiøse og konstant arbejder på at udfordre markedet og være først med det sidste nye, som gør mobiloplevelsen bedre og mere brugervenlig for kunderne.

Og det lykkes igen og igen. 3 er siden 2003 kommet først på markedet med en lang række tjenester, som danskerne ikke har set før. En af de første var videosamtaler, som så dagens lys i 2003, og hvor man kunne se den, man talte i mobiltelefon med. 3 var også først med Fri tale – og med 3LikeHome, som giver 3’s kunder mulighed for at tale og surfe, når de rejser i 59 lande over hele verden.

KULTUREN I 3

I 3 er vi omkring 650 medarbejdere – og de er karakteriserede ved at være super passionerede omkring det, de laver. Når vi ansætter nye medarbejdere, betyder det ikke så meget for os, hvor man kommer fra, så længe man har den rette attitude og indstilling til arbejdet. Det gør os til en rummelig arbejdsplads, der giver ligeværdige ansættelses- og udviklingsmuligheder for medarbejderne uanset køn, alder, etnicitet, religion, race, fysisk handicap, politisk overbe­visning og seksuel orientering. Vi bestræber os dagligt på at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er respekt for forskellighed, og hvor medarbejdernes unikke kompetencer ses som en styrke, der bliver anerkendt og belønnet.

Vi brænder for at skabe resultater sammen med den enkelte medarbejder. Vi ved, at dygtige og loyale medarbejdere er vejen til succes. Derfor lægger vi vægt på at skabe et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere trives og føler sig motiveret.

Vi arbejder til dagligt i teams og tager derfor ansvar for egne såvel som teamets mål, men vi har også den holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor vil du blive en del af en resultatorienteret, men god og social arbejdsplads, som er i konstant udvikling.

3 er nemlig mulighedernes arbejdsplads – der hvor alt kan lade sig gøre, og hvor man kan være med til at sætte præg på fremtidens teleselskab. Her er der frihed under ansvar – her er plads til at tage chancer, prøve af og udfordre, så længe ideen er kvalificeret og konkurrencedygtig. Medarbejderne hos 3 beskriver vores kultur sådan her:

"Vi udfordrer og kæmper og er resultatorienterede. Vi går efter at vinde og arbejde smartere".

"Vi lægger vægt på personlighed. Vi oplever, at diversitet skaber en god dynamik”.

"Vi skal være innovative for at klare os på markedet. Vi tør vende tingene på hovedet og være skarpe, hurtige og kreative".

3 – Hvor der er vilje er der vej.

Læs mere om os på www.3.dk. Her kan du læse om os som arbejdsplads, om karrieremuligheder, og om vores kultur.