Lidl Danmark K/S

På #teamlidl bliver du en del af et seriøst godt sammenhold. Som Europas største dagligvarekæde har vi høje ambitioner til fælles – i verden og i hverdagen.

Seriøst godt sammenhold

Vi har verdens bedste kollegaer, hvis vi selv skal sige det. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde. I butikkerne, på hovedkontoret og på vores logistikcentre. Og spørger du os, er vores stærke sammenhold nok det, de fleste af os ville sige, er noget helt særligt. Her er plads til brede smil og hjælpende hænder, til at behandle hinanden med respekt – og til et glimt i øjet, selv når det går rigtig stærkt.

Men det er ikke kun for sjov, vi er her. På #teamlidl har vi et fælles mål om at blive ‘Danskernes førstevalg’, når det kommer til dagligvareindkøb. Ambitiøst, tænker du sikkert. Og vi er enige. For bag målet er et større formål. Sammen vil vi helt bogstaveligt gøre hverdagen bedre for endnu flere danskere med den højeste kvalitet til den laveste pris. Ganske enkelt.

Billede

Grænseløse karrieremuligheder.

Du får massevis af muligheder herhjemme og internationalt. På #teamlidl har vi højt til loftet, så du kan tænke rigtig stort. Du får ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb. Vi tror nemlig på, at "Den der stopper med at blive bedre, holder op med at være god". Derfor investerer vi i dig som medarbejder. Og derfor er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå.

At vi er internationale, betyder, at verden er åben for dig og dit talent. Du kan for eksempel komme på et udlandsophold på vores internationale hovedkontor, i Europa eller USA. Hos os er lynkarriere nemlig mere praksis end teori for dem, der viser, at de vil. Så hvis du har viljen, skal du lede længe efter et sted med så mange verdensklasse muligheder.

Høje fælles ambitioner.

Vi er Europas største dagligvarekæde og vil være danskernes førstevalg. Vi åbnede den første danske Lidl-butik i 2005 og har ikke set os tilbage siden. I dag er vi 140+ butikker i Danmark, og vi har planer om mange flere. Der er ingen hokus pokus, men alligevel noget ret magisk over, hvordan vi med en indsats fra øverste hylde er blevet Europas største dagligvarekæde. Tilsammen tæller vi nu mere end 12.200 butikker i 30+ lande i Europa og USA.

På #teamlidl kommer du derfor med på en succesfuld rejse – og på et hold med høje ambitioner til fælles. Vi har nemlig et mål om at blive danskernes førstevalg, når det kommer til dagligvareindkøb. Ambitiøst, tænker du sikkert. Og vi er enige. For bag målet er et større formål. Sammen vil vi helt bogstaveligt gøre hverdagen bedre for endnu flere danskere med den højeste kvalitet til den laveste pris. Ganske enkelt.

Læs meget mere på karriere.lidl.dk