Lidl Danmark K/S

Alle drømmer om at blive til noget. Om at have et ståsted i tilværelsen. Men i dagens jobmarked kan det være svært at vælge, for der er mange muligheder – men det giver også mange muligheder for at vælge forkert. Det gør du ikke, når du vælger Lidl. Her lykkes det. Vores stærke, velafprøvede koncepter, fokus på uddannelse og klare karriereveje, kombineret med gode resultater og ambitioner om fortsat vækst, er din garanti for en god fremtid. Lidl har opskriften på din succes.

EN KARRIERE DER ER OVERRASKENDE LIDT DISCOUNT

I Lidl er vi vilde med discount. Men det er kun vores priser, der skal være det. Mange tror, at et job i discountbranchen er lig med dårlig løn og dårlige arbejdsforhold. Ikke hos os. Vi har styr på dine arbejdsforhold – og lønnen overrasker de fleste. Hos os får du indflydelse på det, der er vigtigt for dig.

I Lidl er vi stolte af vores faste rammer og velafprøvede koncepter, fordi det giver dig overskud til at præstere. Og det giver overskud til glæde, både når du er på arbejde, og når du har fri.

VI HAR EN PLAN MED DIG

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb, der ikke fås bedre i den danske discountbranche. Hos os må du gerne tale højt om store ambitioner, for her er højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer. Vi har mange eksempler på medarbejdere, der har gjort lynkarriere hos os, men tag ikke fejl, de har kæmpet hårdt for det.

Hvert år investerer vi langt flere timer i uddannelse pr. medarbejder end vores konkurrenter. Det gør vi, fordi vi ved, at dygtige medarbejdere er nøglen til at opnå de bedste resultater, år efter år.

SAMMENHOLD ER VINDERHOLD

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres arbejdsliv. Vi har verdens bedste kolleger. Og på en regnvejrsdag er det jo de andre på holdet, vi glæder os til at se, lave sjov og samarbejde med. I Lidl er vi drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere endnu bedre resultater. Derfor sørger vi også for at hjælpe hinanden med et smil og et glimt i øjet, når det går stærkt.

GRÆNSELØSE AMBITIONER

Den første danske Lidl-butik åbnede i 2005. I dag har vi over 100 butikker i Danmark og en ambition om at åbne dobbelt så mange inden år 2027. Det er det samme høje ambitionsniveau, der har gjort os til Europas største dagligvarekæde, realiseret vores ekspansion til USA, vores online salg af varer i Kina og vores mere end 10.000 Lidl-butikker fordelt i 30 lande verden over. Hvis dine ambitioner er lige så grænseløse som vores, finder du ikke et bedre match – eller en bedre muligheder for at gøre dem til virkelighed. Du lykkes i Lidl.

Læs meget mere på karriere.lidl.dk