Deloitte

Evaluering

Positiv kommentar

Working in Deloitte can be a great experience, depending on what area you are hired for.

Negativ kommentar

At least in Deloitte Romania there should be improved the people skills of upper management and openess to innovation.

Evaluering

Positiv kommentar

En arbejdsplads hvor læring og udvikling er i fokus. Der er styr på kvalitet, metode og innovation ift. revision. Helt sikkert i toppen af de revisionsvirksomheder som jeg har været ansat i.

Negativ kommentar

Kultur ift. ‘workshop-life-balance’ ikke eksisterende. Som de selv er blevet opmærksomme på, man brænder ud før man brænder igennem - desværre.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

En arbejdskultur som jeg ikke har været stolt af at være en del af i knap 4 år. Der er stor arrogance og spidse albuer. Man bliver ikke værdsat eller behandlet som et helt menneske - til tider er følelsen af man er et "nummer" lidt som i militæret. Deloitte er ikke en arbejdsplads jeg vil anbefale for andre.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtigt godt for dit CV. Mange gode kolleger der aldrig er dovne, som ofte er fakta i almindelige firmaer. Muligheder for rejser til udlandet som internationale opgaver. God til videreuddannelser via kurser, også internationalt.

Negativ kommentar

Rigtigt dårligt for din lønkonto indtil du når op på Senior Manager eller derover. Mange timer og hvis din SO synes du skal være meget sammen med denne eller dine børn så find et andet sted. Hvis du ønsker et job for at have et job, så find et andet sted; Consulting er kun for ambitiøse folk.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er gode karrieremuligheder og spændende opgaver. Kollegerne er flinke, imødekommende og stiller sig til rådighed. Der er nultolerance overfor sexisme, racisme ol. Det er muligt at få et stort netværk internationalt og lokalt. Der er gode muligheder for efteruddannelse og læring. Der er muligt at rejse og blive udstationeret. Niveauer: Konsulent Senior konsulent Manager Senior manager Director Partner Ejerpartner

Negativ kommentar

Medarbejderne forventes at ligge 45-50 timer hvis de vil forfremmes. Ofte mere hvis du er senior manager eller højere. Lønnen afsejler ikke arbejdstiden, Novo, Ørsted, Banke, forsikringsselskaber, m.fl. lønner lige så godt eller bedre og har langt bedre arbejdsforhold. Personaleledelsen svinger meget i kvalitet. Der er stor fokus på den enkelte medarbejders KPI (salg og fakturerede timer). Dog skal det siges at der gives undtagelser pga. private forhold, som sygdom, børn, ol. men det sætter karrieren på pause. Der er en “up or out” kultur (stadig). Regn ikke med at blive hvis du ikke er senior manager+. Ledelsen (ejerpartnerne) er styret af een ting og det er overskud. Medarbejderen trivsel bliver partnere og ejerpartnere ikke målt på, så der bliver ikke løbende samtaler med medarbejderne og generelt kun fulgt op på udfakturering og salg.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Psykisk dårligt arbejdsmiljø.

Evaluering

Positiv kommentar

Højt fagligt niveau og gode kollegaer.

Negativ kommentar

Blandet oplevelse med ledelsen, opgaverne og lønnen.

Evaluering

Positiv kommentar

Deloitte has a lot of activities the employees can participate in such as Friday bar, Christmas party and different clubs such as a running club, hunting club and wine club. Generally, I think the career opoortunities are good, but you have to be prepared to put in a lot of hours, and you do not get compensated for the extra hours you put in. If you are interested in working in another country, Deloitte offers job opportunities abroad. Health benefits, pension counselling, Log Buy membership and other discounts e.g. on hotel stays.

Negativ kommentar

In general, I think that the ledership was competent and professional, but sadly not in my case. In Deloitte, which consists of different functions ( Audit & Assurance, Consulting, Tax & Legal etc.) there is a lack of understanding and collaboration. My boss never talked to me about career opportunitties during my two years at Deloitte. I start pay did not reflect the job I had to do and the amount of hours I had to work (approx. 45h per week). I felt very isolated at work and only a few of my colleagues tried to make me welcome and appreciated.

Evaluering

Positiv kommentar

Fine kontorer

Negativ kommentar

Voldsomt presset miljø og dårlig ledelse

Evaluering

Positiv kommentar

Så længe du er på lønningslisten, så er forholdene ok. Man modtager en fin løn, ligesom at der er udmærkede muligheder for videreuddannelse og andre karrierefremmende tiltag. Arbejdsmiljøet er også fint i form af venlige og imødekommende kollegaer.

Negativ kommentar

De enkelte ledere ude lokalt er ikke nødvendigvis ret kompetente. Nogle er ret åbenbart ikke egnede til jobbet, men virker nærmere til at være blevet ledere grundet anciennitet. Der er heller ikke nogen tvivl om, at der er meget fokus på økonomien. Dette betyder i perioder meget lange arbejdsdage, ligesom at der lægges uforholdsmæssigt meget vægt på den enkeltes medarbejdes performance i form af salgbare timer. Det er ligeledes ret tydeligt, at meget bestemmes fra København af. Er man ansat i Jylland vil man opleve, at man sidder langt fra, hvor vigtige beslutninger træffes.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastiske kollegaer, der gør alt for at hjælpe dig. Du får ansvar fra dag 1

Negativ kommentar

Dette er langt fra et 8-16 job

Evaluering

Positiv kommentar

Mit job var interessant

Negativ kommentar

Min nærmeste leder manglede personaleerfaring og menneskekundskab

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomheden har mange gode visioner omkring virksomhedens forretning og ambitioner.

Negativ kommentar

Virksomheden er handicappet af at være underlagt restriktiv "Revisor"-lovgivning, hvilket giver et indtryk af visionerne som "varm luft" og negativ oplevelse af driften som værende stor forbruger/misbruger af menneskelige ressourcer.